Мнения за Passat В3 , 91-ва 1.6 TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мнения за Passat В3 , 91-ва 1.6 TDI
Колеги какво мислите за тоя Пасат.Скоро идва автовоза с такъв и смятам да ход да го гледам и евентуално да го взимам.Цената му излиза към 2400 с транспорта от Германия. Добър ли е двигателя.Какво мислите за него.Върви ли.Колко коня вади тоя мотор.Кажете си мненията моля ви
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за Passat 2 , 91-ва 1.6 TDI
върви и е икономичен,но по добре е 1.9ТДИ
Купето му е малко тежичко ,но се справя за по спокойно шофиране.

Купето му е малко тежичко ,но се справя за по спокойно шофиране.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега несали много парите за кола 91 г. и 1.6 много слабо ,за грацко е добре но на вън е гадно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам колко е слаб. Аз за това питам тук да видя какво ще кажат хората.Гледам 82 коня.Мисля че са ми достатъчни ако са така.Аз досега карах Лагуна 2.2 Д с 83 коня.Ама много се чупеше и скъпи ремонти - ужас.И ше го видя този ако ми допадне - вземам го.Други отзиви има ли?
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако е добър го взимай аз имам такъв 6 години го карам двигател несъм пипал на ходова част е бетон колегите може да потвърдят.Ако се подържа и гледа добре проблеми няма,ти си решаваш сам 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, имай на предвид че ако Пасата който ти докарат е внос от Германия, там поне 80% от колите гният за сфетовно. Точно след 1 година цялата ще е ръжда. Но ти си знаеш. Погледни турбото как е, ако Пасата е ТДИ, както казваш ти. По принцип Пасатите от тоя модел са адски здрави, ако се потдържат както си трябва. Късмет...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тези Пасати се предлагат и с мотора 1.9ТД, който е 75 к.с., но според много колеги от форума 1.6 ТД с интерк. е по-добрият избор от 1.9ТД, въпреки по-малкия си работен обем, плюс това е 82 к.с. Ако е читав мятай се на него смело, все пак това е доказал се мотор според мен.
- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
Мисля че най-добри отговори ще получиш в раздел ДИЗЕЛ 

- nikgk_72
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, имах такъв Пасат. Ако е потдържан /би трябвало да е такъв щом идва от Германия/е много добра кола. Харчи малко и върви повече от прилично. И на мен цената ми се вижда леко висока, особено ако е комби. Имай впредвид, че след 2400лв. следват още разходи. Пазари се с доставчика да си поеме екотаксата - така е по закон. Късмет и безаварийно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
аве знам .запознат съм с разходите по регистрация и екотакси,гражданси и др.неща.Но аз пък държа колата ми да не е от Нашенец. искам да не е виждала Българска дупка.А и имайки предвид колко изпатих с тая Лагуна....мани мани.Колата не е комби.А тея модели имат ли някакви електрически джунджурийки?казаха че е минала техния ТЮФ . Ииии...така
- nikgk_72
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за Passat В3 , 91-ва 1.6 TDI
Ако е минала ТЮФ трябва да е бетон. Преди да я купищ я качи на канал и огледай за ръжди. На мойта и късах ухото на носача от ръжда. Иначе и двигателя и ходовата част е много здрава. От Германия .... не знам зали ще има някакви джунджурийки, това не са жабарите италианци. Моята беше австриец някакво изпълнение със ел. стъкла, шибидах, плюш ш др. Мисля, че най високият клас оборудване на тези Пасати е "Арива". 

-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз карам такъв пасат,харчи малко и върви прилично,здрав мотор и ходова част,ако е читав го взимай,но парите са му множко май!То като смениш консумативи и го регистрираш излиза много скъп за тези години.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи какво излиза от мнениеята ви : колата я бива общо взето! Паричките (2400) са и множко ! Така ли да разбирам ситуацията?
А някои може ли да ми каже ако я регистрирам на инвалид дали евентуално отпада екотаксата ?? Знам със сигурност че няма да се плаща данък за 3 години и 3 години дават безплатна годишна винетка,което не е малко.Но екотаксата едва ли ще ми отпадне ?
А някои може ли да ми каже ако я регистрирам на инвалид дали евентуално отпада екотаксата ?? Знам със сигурност че няма да се плаща данък за 3 години и 3 години дават безплатна годишна винетка,което не е малко.Но екотаксата едва ли ще ми отпадне ?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ми колеги вие как точно си представяте да си купите кола под 2400лв която да е хубава? Мяма как да стане, особено тук в БГ. А и в Германия много трудно се намират хубави, просто и да е гледана за толкова години такива неща е видяла че... 

Върни се в “Дизелови агрегати”