бял дим?
-
- Автомобил:
- Двигател:
бял дим?
колеги помагаите,карам форд галакси 1900 дизел.когато работи на място и после потегля пропушва бяло и мирише като че ли на неизгоряла нафта.какво да правя.помагаите.
- Branimir.Krastev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: бял дим?
колега,виж си свещите, най-вероятно имаш изгоряла
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря ти колега ще пробвам и това пак да видим какво ще стане.ако и от това не се оправи зна4и ще е от фалшивата нафта маи дето я продават по бензиностанцийте.
ммм да първо филтри сменял ли си като въздушен и горивен. после погледни свещите да ли работят всичките и накрая сигорно си с интер колер (турбото работи ли ти? )
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега някаква добавка за почистване на дюзите сипвал ли си и на колата.И аз доста се почудих как изведнъж ми се разпуши колата но като сипах нова нафта и спря.Добавката която бях сипал е Редекс за почистване на дюзи.Пушенето при мен беше направо страшно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега а дали помпата не иска малко центровка скоро да си сменял ремаци или не6то да е пипано по помпата,4е на мен на това ми прили4а.успех 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ами колеги сменял съм и двата филтара скоро,а свещите сам ги свалял и проверявал на 12 волта загряват си,а за добавката сам сипвал и то тази на кастрол за тди.а турбината ми е здрава и няма никакви луфтове.и ремак на ангренажа съм сменял преди 40 километра и никои не е пипал помпата.дайе зададох малко предварение на помпата но електроно и няма ефект.незнам какво да правя.
- KuPoNjIqTa
- Автомобил: Audi А6 allroad VW Caddy
- Двигател: АSB Cayc
Колега това галакси да не би да има печка?Аз имам един служебен форд тоурнео и той така припушва но се оказа,че има печка и когато температурите паднат под нула се включва автоматично.При мен има един малък ауспух.Виж дали не е от нещо такова!!!