Колеги интересуват ме цените на Ляв/десен тампон биели и лагери отпред.
Както и на задни накладки.
Както и да 4те амортесьора ( и има ли смисъл направо да му слагам някво спортно малко по ниско окачване ).
Също така имам много сериозен проблем със спирането - задните накладки че са аут - аут са. Дисковете са добре. Голфа спира много добре ако трябва да се спре рязко. Обаче ако просто трябва да се намалява - е едвам спира. Писна ми да връщам скорости като откачен. Не ми се ще да кацна и съединителче.
Моля , ако знаете актуални цени на частите + какъв може да е проблема ( подчертавам не ми се вярва само от тея накладки да идва всичко ).

Цени на части - Голф 1.9 TDI пд 115 коня AJM
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Re: Цени на части - Голф 1.9 TDI пд 115 коня AJM
ляв десен тампон на? ако говориш за тампоните на макферсоните - около 25 лв е бройката плюс лагера
биели? биалетки може би имаш предвид - около 20 лв е бройката ако става дума за късичките пласмасовите (декек ако си само с предно)
преден лагер - около 80.
За спирането - виж предните ти накладки да не са прекалено твърди. Ако няма много феродов прах по джантите, значи са ти твърди накладките.
биели? биалетки може би имаш предвид - около 20 лв е бройката ако става дума за късичките пласмасовите (декек ако си само с предно)
преден лагер - около 80.
За спирането - виж предните ти накладки да не са прекалено твърди. Ако няма много феродов прах по джантите, значи са ти твърди накладките.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цени на части - Голф 1.9 TDI пд 115 коня AJM
theraven написа:ляв десен тампон на? ако говориш за тампоните на макферсоните - около 25 лв е бройката плюс лагера
преден лагер - около 80.
Колега правилно се ориентира , мерси. Малко неграмотно съм го написал.
Иначе предните накладки са добре ...
Върни се в “Дизелови агрегати”