здравеите колеги,
търся съвет и инфо от вас!
Проблема е следният:
поло ,Ангренажния ремък е зацепен правилно,не смуче въздух при форсиране на свободна отзад пропушва доста бял пушек!промени вървенето един път пали хубаво друг път върти и тогава пали, свещи и токове проверени
маистора казва че има проблем но трябва да започне да изключва възможните причини,почва от гнп лукас,няма течове от помпата.има те ли идея каде може да е проблема?Мисля да я карам в хасково да я видят на стенд-колата ли да карам или маистора да ми я свали и да я нося -как е по добре?ако е за ремонт-подлежи ли на такъв и заслужажа ли си? втората употреба надеждна ли е или всичко е на късмет>И не на последно място препоръчаите някои свестен маистор!

поло 1.9 дизел аеф мотора 98 година
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поло
В Хасково търси "Шишков-дизел" на изхода за село Болярово! Ще останеш много доволен-смея да твърдя,че Милослав Шишков най-добрият инжинер по дизелови горивни системи. За телефона му-пиши ми на ЛС да ти дам номера му да се разберете.Иначе по симптоми ми прилича пикаеща дюза,или помпата нещо иска финна центровка.Не е голям проблема ще ти оправят полото! И по добре не сваляй тази помпа,просто закарай колата в сервиза 

- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поло
1. няма центровка
2. въздух в горивото
3. разбито колело на коляновия вал
2. въздух в горивото
3. разбито колело на коляновия вал
Върни се в “Дизелови агрегати”