проблем с Golf 4 tdi 90 ps

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
icenov
Автомобил:
Двигател:

проблем с Golf 4 tdi 90 ps

Мнениеот icenov » Пон 12 апр 2010 21:40

Здравейте колеги, имам проблем с голфето, както си карам и гасне, като пробвам да го запаля отново непали веднага а трябва да минат няколко минути и тогава пали. Като завъртя ключа да запаля несветва лампата за свещите и непали, като минат няколко минути и пак пробам , светва лампата на свещите и пали, карам малко и пак съсщатата работа, карах я да я проврят и непоказа никакви грешки, ако някои може да ми даде съвет ще му бъда много благодарен.

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Re: проблем с Golf 4 tdi 90 ps

Мнениеот theraven » Вто 13 апр 2010 0:16

Виж си релетата под волана... и по-специално това с номер 19 написан на него.

Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Altec » Вто 13 апр 2010 0:59

Бащ релето което колегата каза е.. същите глупости направи и при мен докато си карах изгасна.. и само късмет имах , че не беше натоварено, защото изгаснах на много неподходящо място. Има и друг проблем обаче.. новите релета по впечатления на познати не са много качествени. Незнам защо толкова проблеми има с тва реле..
По спомен около 30тина лева беше ама може и да бъркам с друго нещо

dedemi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dedemi » Сря 05 май 2010 14:09

здравеите колеги, наскосо си купих golf IV TDI 110 ph...и имам подчти същия проблем!Изгасва по време на път и по същият начин не се появявят светлините на свещите и не може да запали..водия пурвият път на сервиз и правиха диагностика,на нея показва 'start injection stop' или нещо такова..нямало налягане..смениха маслената помпа и след месец пак така както си карам огасва, на другия ден пали и след няколко дни угасва и вече не може да пали.На диагностиката пак същия проблем.Като се изтрия грешката запалва и майсторите не знаят кво и е..или само ме лъжат.. сега пак е пред блока и незнам каде да я закарам..ако някои може да ми помогне с малко информация ще съм много благодарен!!!

icenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icenov » Пет 11 юни 2010 9:38

dedemi написа:здравеите колеги, наскосо си купих golf IV TDI 110 ph...и имам подчти същия проблем!Изгасва по време на път и по същият начин не се появявят светлините на свещите и не може да запали..водия пурвият път на сервиз и правиха диагностика,на нея показва 'start injection stop' или нещо такова..нямало налягане..смениха маслената помпа и след месец пак така както си карам огасва, на другия ден пали и след няколко дни угасва и вече не може да пали.На диагностиката пак същия проблем.Като се изтрия грешката запалва и майсторите не знаят кво и е..или само ме лъжат.. сега пак е пред блока и незнам каде да я закарам..ако някои може да ми помогне с малко информация ще съм много благодарен!!!

При мен беше релето колега реле 109 то командва компа и го шашка :wink: смених го и край на проблема 90% и при теб е така, намирасе релето над педалите, и не е скъпо на мен в кварталното магазинче за части ми го продадоха за 12 лева. Успех

Върни се в “Дизелови агрегати”