братлета къде се намира този дебитомер на голф 4 ТДИ ALH мотор че май се е преебал не ще да вари и дига 150 км и тва е
mod edit: vaskoto1
Golf 4 1.9 TDI ALH Къде се намира дебитомера?
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
мерси даеба неговатамайка дарак - да знаете колко струва
- neocom
- Автомобил: B9
- Двигател:
Ти го смени и да видиш какво става с колата... самолет.
П.С. Ако не знаеш излиза по-евтино ако ползваш системата БОШ ЕКСЧЕНДЖ (връщаш старото-получаваш ново) На Пасат 5 ми излезна 230 лв, а само датчика (на фирмта Пирсбърг, ако не се лъжа) го намерих на 170 лв, но предпочетох да си го сменя по горната система и съм очарован от резултата..... А аз си мислех, че карам кола 130 коня....
П.С. Ако не знаеш излиза по-евтино ако ползваш системата БОШ ЕКСЧЕНДЖ (връщаш старото-получаваш ново) На Пасат 5 ми излезна 230 лв, а само датчика (на фирмта Пирсбърг, ако не се лъжа) го намерих на 170 лв, но предпочетох да си го сменя по горната система и съм очарован от резултата..... А аз си мислех, че карам кола 130 коня....
neocom написа:...
П.С. Ако не знаеш излиза по-евтино ако ползваш системата БОШ ЕКСЧЕНДЖ (връщаш старото-получаваш ново) ...
Това е много интересно! Я разкажи малко повече за тази система (BOSCH EXCHANGE). Към кого се обръщаш (в смисъл представителство/магазин), адреси, телефони за контакт? Как оценяват твоя чарк?
Само за MAF сензора ли може да се ползва или може и за други BOSCH детайли/сензори?
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
тъкмо се връщам от софия и проблема го нямаше никъде по пътия - 200 на маристралата - даеба и голфа запушел съм го от тва градко каране и с тази нафтичка на далавера . но почне ли да прай пак така да ми се пъне и да не вари ще го сменям този дебитомер - сега ще патувам пак следобед да видим
Върни се в “Дизелови агрегати”