Разбира се,по-голям е.Затова е и тази тема.Интересува ме дали ще се събере,как трябва да се подсили купето,генерацията трябва ли да се сменя,компютъра както ти си писал...изобщо ако някой е наясно нека да ми помогнеrosen79 написа:Според мен няма да сменяваш само тези неща,а и компютър ще ти трябва за този двигател.И другото,за което се сещам двигателя,който искаш да слагаш не е ли по-голям?
Пропуснал съм.2000 година е.А доколкото знам този мотор 1.9 131 коня е от 2005 година или нещо такова.KirilGeorgiev написа:Как да ти се отговори като не си написал това Поло дето искаш да му слагаш 1.9 мотор коя година е.
Има го и на по старите Ибизи.НЕ ми помагаш много колега.Това са само предположенияKirilGeorgiev написа:Попитах те за година защото по новите Пола ги има с този мотор 130кс.Предполагам че на твоето ще е много сложно-скъпо да му сложиш въпросния мотор.
Velko написа::gives:Редовно гледам едно предаване по Дискавъри, Chop Shop се казва.Един индиец и един англичанин слагат всякакви двигатели във всякакви купета.Резнат тук,резнат там и готово... и докато го гледах се зарибих.Сложиха двулитрово турбо от Импреза в Голф 2
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта