Добра ли е офертата
Добра ли е офертата
Здравейте става въпрос за Пасат Б5 2002г Хайлайн изпълнение 1.9 ТДИ 131 К.С. Обявата е от частно лице от кв. Обеля внесена от Австрия през март т.г. като екстри му липсват само ксенон и лети джанти в общи линии всичко друго си има (кожа, махагон, трлъчев волан, климатроник, автоматични фарове хладилна жабка, зимни гуми, лайсни и т.н.) интериорно е много барната без никакви забележки. Уговорката е за 8500 лв. кеш притеснява ме че е на 299 000 км. на километраж със сервизна книжка до декември м.г.Много ли са тези километри за този мотор и струва ли си парите съжалявам че нямам снимков материал но обявата е премахната от мобиле и затова не мога да я покажа общо взето това е. Благодаря предварително.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добра ли е офертата
Според мен я закарайте на някой доверен майстор за диагностика и ако не откриете някакви проблеми я взимай ! Да откриеш кола на километража на която са реалните километри и със съвестно водена сервизна книжка в България е като да видиш бяла лястовица и може да ти донесе щастие 

- sukito
- Автомобил: Golf mk4
- Двигател: AHF 2000
Ами по автокъщите на колко мислиш че са? 300к ама Х2, но с екстрата върнат километраж
перфектна, карана от ветеран от виетнамската война, взимаш я и после
Аз мисля, че е най разумно да я закраш на майстор, ще се разбере какво е положението и ще ти е мирна главата.

Аз мисля, че е най разумно да я закраш на майстор, ще се разбере какво е положението и ще ти е мирна главата.
Хмммм.... това да са и истинските км и за толкова пари, при това такава, каквато я описваш... ми не знам...
Помоли някой, който говори немски да звънне в сервиза, където е обслужвана колата в Австрия. Разговор за 2-3лв спестява много главоболия впоследствие. След като се опарих веднъж се окажа, че и в Германия и в Англия масово се правят фалшиви съпътстващи документи.
Ако всичко и е истинско хич не се замисляй ами я взимай.
Помоли някой, който говори немски да звънне в сервиза, където е обслужвана колата в Австрия. Разговор за 2-3лв спестява много главоболия впоследствие. След като се опарих веднъж се окажа, че и в Германия и в Англия масово се правят фалшиви съпътстващи документи.
Ако всичко и е истинско хич не се замисляй ами я взимай.
- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
малко психопатско ми се струва да се звъни от България в сервиза в Австрия...
има хора в бг. които биха преценили дали колата е в добро състояние, цената е супер, а километража не трябва да те притеснява 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Почти всички са на тези километри ,но с побългарени километражи.За тези пари не се замисляи .Но подкрепям Колегите ,че не е лошо да се вкара в сервиз и да се провери компресия ,ходова част и т.н..
един не се намери да каже че пасата е 5.5
колега за тея пари я отнасяй като 2 и 2
колега за тея пари я отнасяй като 2 и 2
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Закарай я на майстор да погледне. Иначе това са реалните километри, като идеш да купиш от чужбина 10 годишна кола няма да намериш на 100000 км. Само в България са на толкова.
-
- Автомобил:
- Двигател:
m1ty0 написа:Здравейте става въпрос за Пасат Б5 2002г Хайлайн изпълнение 1.9 ТДИ 131 К.С. Обявата е от частно лице от кв. Обеля внесена от Австрия през март т.г. като екстри му липсват само ксенон и лети джанти в общи линии всичко друго си има (кожа, махагон, трлъчев волан, климатроник, автоматични фарове хладилна жабка, зимни гуми, лайсни и т.н.) интериорно е много барната без никакви забележки. Уговорката е за 8500 лв. кеш притеснява ме че е на 299 000 км. на километраж със сервизна книжка до декември м.г.Много ли са тези километри за този мотор и струва ли си парите съжалявам че нямам снимков материал но обявата е премахната от мобиле и затова не мога да я покажа общо взето това е. Благодаря предварително.
Много са колега не я купувай много са аз сега бера ядове и имам огромни проблеми с кола на 260 000 много се износва мотора.Прави ръбове на цилиндрите от хонинга и следа няма ме мнение не купувай тази кола мотора е страхотно натоварен аз незнам верно и майстора се чудеше как са извадили 131 коня от този мотор!!!
Разгледай мойта тема със повтарящ се проблем чупене на мотор и ще ме разбереш!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,първо се обади до сервиза в Австрия,в който е бил обслужван Пасата.Намери някой,който да говори перфектно немски,а не просто сносно.В Австрия има много сърби и хървати,а те са мошеници като повечето български търговци.След това закарай колата до VW за пълен тест.По рама номер те могат да видят какво е правено по Пасата през годините.
Успех!
Успех!
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
това е нищо за тази двигател стига да е подържан,може и милион да изкара,
- deepd
- Автомобил: Golf VII
- Двигател: CLHB - 2015
Според мен това което се вижда на километража би трябвало най-малко да те тревожи.Вероятността да не е вярна е много голяма.Аз купих 1996г. Golf3 1Z комби която показваше че е на 150 000 км и като отдидох да сменя предния лагер на предница случайно провериха на колко са истинските километри и излезе че е на 320 000 но не се учудих а и не това беше най-важното. По скоро гледай колко разходи ще ти излезе след това но най-вече самия мотор. Мисля че по-скоро е въпрос на късмет. При моя доста разходи но все от износване,при покупката както и сега мотора е като по часовник.Но все пак ако искаш да разбереш за истинските му километри отиваш за нещо да сменят в VW сервиса и ти го виждат на компа даже на коя дата и колко пъти за какво е воден на сервис. Но не е публично и не знам защо не може да се види някаде от интернет и само дитрибутори(не разбирам от търговски права). Не очаквай много от изморен мотор над 300 000 км,но ако е добре поддържан е друг въпрос.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Колеги, вие изкарахте двигателя пътник
Сигурно повече от половината автомобили (да не кажа почти всички), които караме са на тези километри
Но, нееее - ние караме "уникати" на 120 000 км., които са навъртяни за 10 години
Колата изглежда примамлива като описание. Както по-горе бе посочено - нужна е една качествена диагностика от човек, който познава двигателите помпа-дюза и ако всичко е наред + преглед на окачването - взимай колата

Сигурно повече от половината автомобили (да не кажа почти всички), които караме са на тези километри

Колата изглежда примамлива като описание. Както по-горе бе посочено - нужна е една качествена диагностика от човек, който познава двигателите помпа-дюза и ако всичко е наред + преглед на окачването - взимай колата

Щом имаш парите значи и струва, стига да е добър автомобила.
Някой колеги май не четат, че колата е внесена вече. За това немския не ти е нужен, нито за ходиш в чужбина.
Лично мое мнение е, че щом имаш доход да подържаш такъв автомобил, не би ти било проблем да отидеш за оглед, дори от от другия край на България.
Някой колеги май не четат, че колата е внесена вече. За това немския не ти е нужен, нито за ходиш в чужбина.
Лично мое мнение е, че щом имаш доход да подържаш такъв автомобил, не би ти било проблем да отидеш за оглед, дори от от другия край на България.
Върни се в “Дизелови агрегати”