да питатам за сеат ибиза
-
- Автомобил:
- Двигател:
да питатам за сеат ибиза
колеги купих си сеат ибиза 2002 год 1.9тди и то е в червено знам че сичко е на vw та за това си купих сеат та искам да попитам са трява да сменям агренажен ремак филтар маслен виздушен и масло горе доло некои от вас запознат ли е с цените колко ше ме обръснат че малко съм зле с парите мерси за имформацията предварително
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Re: да питатам за сеат ибиза
maglata1988 написа:колеги купих си сеат ибиза 2002 год 1.9тди и то е в червено знам че сичко е на vw та за това си купих сеат та искам да попитам са трява да сменям агренажен ремак филтар маслен виздушен и масло горе доло некои от вас запознат ли е с цените колко ше ме обръснат че малко съм зле с парите мерси за имформацията предварително
За раздел дизелови агрегати си

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Кое е червено братле-буквите ли-tdi. Тогава си взел купра -150 к.с само да не е издухана.Около 500 лева си приготви за части и труд.Водната помпа също се сменя и пистовият ремък + всички ролки.А ако ти остане някой лев-почерпи за бегачката тайфата!
темата е за ключ
темата е за ключ

-
- Автомобил:
- Двигател:
колегата мисля е искал да каже че от тди и е червено тогава май си 101кс помпа дюза орентирали са те правилно около 500+лв ти е обслужването 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Дай-абривеатурата(кода) на мотора-малко не сериозно звучи това с червените букви-можеш да си ги слагаш и махаш по 5ет пъти на ден... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
еми вчера бех при едни маистори в един сервис и ми казаха 460 лева агренан ремак 160 лева на водната помпа и окло 600 лева ремак и ролки направо се хванах за главата много парички мали ако съм знел каква е скъпа подръжката направо това си гоф 4 седно караш ама фана се еба се нали така беше а и една лампичка ми светна в жълт фон с кормило и удивителна и кормилото почна да ми върти по трудно зашто така някои може ли да ми каже
а и какво е помапа дюза?

-
- Автомобил:
- Двигател:
maglata1988 написа:еми вчера бех при едни маистори в един сервис и ми казаха 460 лева агренан ремак 160 лева на водната помпа и окло 600 лева ремак и ролки направо се хванах за главата много парички мали ако съм знел каква е скъпа подръжката направо това си гоф 4 седно караш ама фана се еба се нали така беше а и една лампичка ми светна в жълт фон с кормило и удивителна и кормилото почна да ми върти по трудно зашто така някои може ли да ми каже![]()
![]()
а и какво е помапа дюза?
колега дай кода на мотора да ти кажем какъв ти е двигателя пише го в големия талон а за кормилото виж дали не иска доливане с хидравлично масло
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз това виках да направя да проверя маслото в хидравликата че е ропасно мисля че тая лампа кормило и вътре удивителен означава за хидравликата нали така колега понеже почна малко трудно да варти волана аз си помислих дали нешто няма тракшън контрол? ама незнам и викам да проверя пурво маслото та тогава а това казанчето се намира точно под акомолатора нали? ако сваля акомолатора дали няма да ми светне някоя друга крушка по таблото? понеже не ми се рискува да я карам така до сервиза та викам аз да си долея малко масло ама се страхувам дали няма да светне нешто друго по таблото ако искарам акомолатора
- Branimir.Krastev
- Автомобил:
- Двигател:
ама какъв правопис имаш...

-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги ше кажетели нешто по вапроса???
maglata1988 написа:колеги ше кажетели нешто по вапроса???
Колко пъти колегите те питаха какъв е кода на двигателя? Какво очакваш да ти кажат като ти сам не си дал никаква информация.
Наистина ще е хубаво ако се постараеш малко с правописа ти

-
- Автомобил:
- Двигател:
келега виш са понеже талона на колата не при мен и немога да го взема интересуваме ако искарам акомолатора дали ше светне некоия друга крушка по таблото та това искам да попитам за другите работи рабрах
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Никъква крушка няма да светне,най-много да изчистиш грешките натрупани в компютъра-което е добре.Ако се съмняваш в думите на майсторите за цената,ходи в друг сервиз и питай там! Свържи се с някой от клубните майстори да ти обслужи колата и си свиркай viewforum.php?f=13
-
- Автомобил:
- Двигател:
да колега бях в друг сервис и ми казаха 350 лева за сичко на половината на другия с 300 лева помалко е направо бива бива ама такива като тоя сервис еимаше една поговорка хванасе ебасе така е да си го кажим как си е мерси се пак колега мерси