От 4-ри месеца карам без нея, въпреки че имам един литър запас. Сега ще налея отново и добавка за да вида дали ще усетя наква разлика.
morfei1 написа:Лики Моли Спийд дизел ползвам, а също и препоръчвам.
Velko написа:Кое от двете да си поръчам за PD ?
Stivi написа:Ей това шишенце
ЦЯЛОТО го налях в резервоара /нищо че пише че е за 135л гориво/ преди да тръгна от Поморие за Правец и след 800 минати километра със сигурност мога да твърдя че двигателя заработи по-добре и определно има повече ряз така че според мен за 13лв върши перфектна работа за ударно почистване на дюзите !
vlad0o написа:Има ли проблем Liqui Moly diesel spulung да се използва на PD двигател? Колко често е добре да се използва такава добавка за почистване? И се спирам, че много въпроси станаха
Stivi написа:Ей това шишенце
ЦЯЛОТО го налях в резервоара /нищо че пише че е за 135л гориво/ преди да тръгна от Поморие за Правец и след 800 минати километра със сигурност мога да твърдя че двигателя заработи по-добре и определно има повече ряз така че според мен за 13лв върши перфектна работа за ударно почистване на дюзите !
Golf_Diesel_ написа:Stivi написа:Ей това шишенце
В Кауфланда я видях тая добавка и се зачудих дали да си я взема точно от там
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: artyom и 37 госта