колеги помогнете изгоря гарнитура на главата и вкара маслото в водата,смених гарнитурата ама сега няма изчистване на системата от л......та в нея ,имали нещо което да сипя та да се изчисти тези гад от вътре благодаря предварително
колега тук вав испания аз на такива пациенти като теб им слагам един препарат за по4истване и трябва да ти кажа 4е сам много доволен от него.6и6енцето е 500мл и се сляга като загрее водата до кам 80 и нагоре градуса оставя6 да работи колата половин един 4ас и жади6 вси4ко струва6е някаде кам 12 или 13 евро с отстапката,аз мисля 4е не може да няма не6то подобно и в бг просто поразпитаи малко.а аз утре ако имам някоя бутилка в сервиза 6те ти пусна как се казва6е и снимка.успех
Меглиото към кое е агресивно? Аз с него мен си къпя. Гума не разлага, метал не наранява...
Виж, концентрираното не съм го ползвал върху мен . Ама като се омажа до ушите ония флакони с пулверизатора + една гъбичка за съдове и скачам така в банята.
Meglio върши работа, тествано е многократно. Необходимо е колата да загрее до работна температура и да отвори термостата за да може да мине по цялата система, след това се източва, две промивки с вода и всичко е като ново