Колеги, напоследък все се заглеждам по-тази добавка. Един приятел каза, че пушенето от печката му е намаляло видимо след тази добавка. Въпроса ми е дали не си внушава, на какъв принцип работи и естествено има ли смисъл то нея. Мисля че са по 15 лв в Петрол, за марка не съм се заглеждал. Много ме дразни като дам малко-повече зор и да правя димки зад мене, та всяко намаляне на тази смрад би ми била полезна.
Поздрави.

Добавка за почистване на двигателя - въпрос?
Re: Добавка за почистване на двигателя - въпрос?
Добавка за гориво, масло коя имаш в предвид? Ако е за гориво имам много добри впечатления от редекс.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
За гориво да
Една странна опаковка е, ако не се лъжа черна.

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Е няма такъв дизел като го сриташ в бъреците да не пуши черно - изключая тези с DPF или FAP системите
иначе състава на всички добавки за тая цел е със сходна химична структура - каквато и марка да избереш все тая
иначе състава на всички добавки за тая цел е със сходна химична структура - каквато и марка да избереш все тая

-
- Автомобил:
- Двигател:
Като сипя биодизел не пуши ама хич все едно карам бензинка.
Добавка за 15 лв., а и добавките било то за дизеловото гориво било за двигателното масло не препоръчвам освен ако не си експериментатор.За дизела който карам вече почити 4 години не съм ползвал никакви добавки и нямам проблеми.
Преди това съм тествал някои - водещи се реметализанти - останах доволен но не съм сигурен, че наистина има реметализация.Имах измервания на компресия преди и след добавката но вложих около 200лв. за експеримента.Дали си заслужава всеки сам трябва да прецени.При това добавката реметализант се слага направо в цилиндрите.
Добавка за 15 лв., а и добавките било то за дизеловото гориво било за двигателното масло не препоръчвам освен ако не си експериментатор.За дизела който карам вече почити 4 години не съм ползвал никакви добавки и нямам проблеми.
Преди това съм тествал някои - водещи се реметализанти - останах доволен но не съм сигурен, че наистина има реметализация.Имах измервания на компресия преди и след добавката но вложих около 200лв. за експеримента.Дали си заслужава всеки сам трябва да прецени.При това добавката реметализант се слага направо в цилиндрите.
Върни се в “Дизелови агрегати”