за триене
Re: почистване на турбото
На мен ми взеха 150 лева чистят го с колекторите на които им бяха останали дупки с отвор на молив 

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
веселин написа:http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=883

- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
колега казваи каде са ти го 4истили и дали си4ко е станало ок и си доволен.Ако може званни на 0878903573 4е ми е мн спе6но мерси предварително и по4ерпката от мен 

Колега писах ти лично не искам да правя реклами, някой да отиде за нещо друго после да го оцапат
и да ми се сърди ,ходил съм само за това останах много доволен много качествено обслужване много техника много нещо ,откриха ми проблема доволен съм и за парите също .
и да ми се сърди ,ходил съм само за това останах много доволен много качествено обслужване много техника много нещо ,откриха ми проблема доволен съм и за парите също .
chombe5 написа:Колега писах ти лично не искам да правя реклами, някой да отиде за нещо друго после да го оцапат
Колега пиши го пък всеки ще си прецени дали това го устройва като цена.
Сервизът е D&N до бриколаж в ЛЮЛИН,ходил съм само за чистене на турбо-150лв ,те имат претенции че са добри
но мисля че човека който прави диагностиките им специално от голфове с дизелови двигатели не разбира ,но от коли на бензин пък доста си знае за това не ходя с печката там. Бяха ми правили диагостика на друго място ,там само профилактиката ,после ходих на диагностика защото турбото ми влизаше в авариен режим след като го разглабяха и той се вайка от какво може да е 2 часа после вика механиците да ги пита нещо за стойности и накрая роди че е клапан на вакумите ,просто не ми вдъхна доверие сменихме го и клапана ,сега съм пушка ,като изключим маховика със съединителя
Но ще ги правя някой ден и тях ако съм сигурен че маховика специално е заминал .
но мисля че човека който прави диагностиките им специално от голфове с дизелови двигатели не разбира ,но от коли на бензин пък доста си знае за това не ходя с печката там. Бяха ми правили диагостика на друго място ,там само профилактиката ,после ходих на диагностика защото турбото ми влизаше в авариен режим след като го разглабяха и той се вайка от какво може да е 2 часа после вика механиците да ги пита нещо за стойности и накрая роди че е клапан на вакумите ,просто не ми вдъхна доверие сменихме го и клапана ,сега съм пушка ,като изключим маховика със съединителя

Но ще ги правя някой ден и тях ако съм сигурен че маховика специално е заминал .
- RO$$KO
сервизат е D&S Motors а не D&N
- RO$$KO
за триене
Върни се в “Дизелови агрегати”