Здравейте наскоро правих основен ремонт на голф 4 130 коня дизел смених доста работи масла филтри кормилни налрайници пружини и т.н и тръгнах на път
1-вия проблем който се появи се появи когато попаднах в голямо задръстване първа спирачка свободна и по едно време колата започна да трепери нещо трепери 10-15 секунди и спира това за 1час горе долу ми го направи около 7-8 пъти казаха ми ме е от някакъв клапан за изгорели газове защото имаше много други коли и беше студено и от пушеците от колата ст отварял някакъв клапан мнение ?
2рия проблем се появи 1 час след първия след задръстването веднага спрях на петрол да зарядя заредих до горе и тръгвам и както си набирам 1ва2-3-4-5-6 изведнаж колата загуби мощност натискам педала и нищо просто не засилва и ми изписа на таблото нещо OIL и още нещо но не можах да вида какво и веднага след това STOP и волана стана твърд и колата сякаш изгасна ли аз ли я изгасих не разбрах и секунди след това отново запалих и нищо не изписа тогава но колата отново нямаше мощност и я закарах на един паркинг на 100-200 метра с 300ста зора изгасих я оставих я 20тина минути и после се оправи и вече 4000 км няма нищо мнение ?
3тия проблем е при натискане на спирачки при спиране килата трепери отпред и предърпва казаха ми че било или от баланса на гумите или от дисковете изключвам зарианта да е от гумите защото преди 2 седмици си взех чисто нови гуми от диана съмнява ме да не са ги балансирали както трябва мнение и тук мерси ?!?!?
ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ИМА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ !!!
Голф 4 проблеми 130 коня дизел
-
- Автомобил: АУДИ А4 Б6
- Двигател: AVF
Re: Голф 4 проблеми 130 коня дизел
Я кажи като натиснеш спирачки педала как е нормално потъва и си спира както трябва или е дървен и колата спира по бавно и зле от очакваното
Върни се в “Дизелови агрегати”