проблем с климатроник на Г4

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
vashko
Автомобил:
Двигател:

проблем с климатроник на Г4

Мнениеот vashko » Съб 12 юни 2010 16:01

здражеитеколеги.
Имам проблем с климатроника като дам на контакт започва да мига около 1-2 мин. и неиска да духа студено ходих на някакви маистори имам фреон.освен това всичките ми бушони са здрави и нямам грешки.И ако и значение (незнам дали има)на таблото и на климатроника не ми показва температурата от вън сменявах някакав датчик които се намира на лявата решетка и ми казаха че има аудита които не пускат климатик на под 10 градуса.И сега незнам какво да предприема.
моляви помогнете
голфа ми е 1.9 тди п.д. 116кс

Потребителски аватар
esto
Автомобил: caddy ecofuel
Двигател: BSX

Re: проблем с климатроник на Г4

Мнениеот esto » Съб 12 юни 2010 21:52

вероятно проблема ти е в този датчик

Потребителски аватар
4o4o_2345
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4o4o_2345 » Нед 13 юни 2010 9:48

Щом ти мига така при даване на контакт означава че няма фреон или е малко за да се включи копресора и реални нямаш климатик. По добре отиди при някой друг майстор да ти намери от къде изпуска системата и да ти оправи проблема

icenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icenov » Нед 13 юни 2010 17:50

vashko написа:здражеитеколеги.
Имам проблем с климатроника като дам на контакт започва да мига около 1-2 мин. и неиска да духа студено ходих на някакви маистори имам фреон.освен това всичките ми бушони са здрави и нямам грешки.И ако и значение (незнам дали има)на таблото и на климатроника не ми показва температурата от вън сменявах някакав датчик които се намира на лявата решетка и ми казаха че има аудита които не пускат климатик на под 10 градуса.И сега незнам какво да предприема.
моляви помогнете

Провери дали ти работи Пресостата колега, много веро

icenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icenov » Нед 13 юни 2010 17:50

icenov написа:
vashko написа:здражеитеколеги.
моляви помогнете

Провери дали ти работи Пресостата колега, много вероятен проблем, Успех

vashko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vashko » Пон 14 юни 2010 10:36

мерси за помоща колеги а дали можете да ми кажете някои сервиз в софия от които сте доволни че не съм от сф. мерси предварително

Потребителски аватар
sarafa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sarafa » Пон 14 юни 2010 10:44

Това е от датчика за външната температура, тъй като е климатроник има нужда от инфо :да:
При подаване на контакт почва да мига и след като се успокои започва да работи, но не ми показва външна темп. а при теб щом показва грешни градуси направо изключвай датчика за да не ти дава грешно инфо.
Имам същият проблем на мултивана и без датчик си работи само дето в началото мига :да:

Върни се в “Дизелови агрегати”