АФН тресене на мотора

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
the_tupan
Автомобил:
Двигател:

АФН тресене на мотора

Мнениеот the_tupan » Нед 27 юни 2010 13:31

Здравейте, колеги!
Та и при мойто ТДИ го има въпросния проблем с тресенето на мотора на празен ход. Интересно е, че тресе (по-скоро прекъсва) само през лятото и то когато мотора е загрял. През зимата проблема изчезва на 100% както и когато е пуснат климатика. Иначе във вървежа няма няма забележки. Според мен проблема е в настройките на помпата. Обръщам се с молба за помощ от коегите в Стара Загора с ВАГ КОМ ако на някой му се намира малко свободно време и желание да погледне настройките за горивоподаването и състоянието на дюзите. Естествено почерпката е гарантирана! :beer Благодаря предварително. :bowdown
П.С. Ако темата не е за този раздел моля модераторите да я преместят.

Потребителски аватар
The_Game
Автомобил: Golf IV
Двигател: ALH 1999

Re: АФН тресене на мотора

Мнениеот The_Game » Нед 27 юни 2010 19:20

Не съм оттам, но иначе бих ти помогнал. Ако се вдигнат милиграмите с Vag-Com тресенето би трябвало да изчезне. Трябва да се вдигат малко помалко и да пробваш кога няма да тресе защото като са по-високи, колата е малко по-мудна и гори повече. Затова като пуснеш климатика не ти тресе защото се покачва количеството на гопривото което се впръсква. При мен беше същото нещо с претрисането

Върни се в “Дизелови агрегати”