Някой срещал ли е подобен проблем и каква повреда може да индикира, механична или някой електронен датчик? Колата е Пасат 2.0 TDI 2005 За всеки коментар и съвет за отстраняване на проблема, ще съм много благодарен...!
Незнам дали ще съм ти от полза,но такъв индикатор светна в на приятел аудито....излезна изтрещял датчик и му казаха цена 680лв..и 20 лв смяната...свързан е с управлението на налягането на маслото в кормилната рейка и още няколко функции,затова е на такава цена....неискам да те плаша....дано са различни,но не мисля....
Рейката ти е изцяло електрическа! Грешката и светещата контролна светлина на таблото при мен беше в резултат от откачане на акумулатора. Самата грешка на ВагКом беше нещо от сорта на "проблем с адаптацията и пр.". Всичко се коригира само само след изминаване на няколко метра. Волана се адаптира сам и индикацията угасна.
Възможно е да е в контрола на управляващата колона на волана. Реално проблем няма и няма опасност при каране. При пасат 6 ако имаш борд-компютър трябва да ти разчете грешката на дисплея и да ти изпише къде е проблема.