Здравейте,
искам да повдигна въпроса относно чувствам някаква старнна вибрация когато колата работи на едно място и в движение. Не мога да разбера откъде е едни казват тампони, други дюзи трети катализатор. Молабата ми е да ме насочите към някой който да може да ми каже точно какво и е. Коалта е нов внос така че може да е от катализатора не знам. Но когато и пусна климатриника вибрациите са още по силни и не знам какво да прява.
Помагайте момчета.

Вибрации при Пасат 5.5
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Вибрации при Пасат 5.5
а двигателя е ?
Сори забравих това да напиша 1.9ТДИ 96кв/130 кс
Незнам ккаво и става смених филтъра с "K&N" filtar. Утре ще напиша и точния номер на двигателя.
Незнам ккаво и става смених филтъра с "K&N" filtar. Утре ще напиша и точния номер на двигателя.
Мерси за кеото колега. Видях препратката и смятам да се обадя на "Ventoman".
Стига де колеги не ми се вярва, че може да от маховик. Имам приятели с проблеми с маховика и това го няма при тях. Ситуацията е много интерсна. Бах при Вентоман и той почисти колекторите и турбината (последната беше малко наранена една от лопатките но май нищо сериозно но все пак по-нататък ще я сменя и нея) и все още има по негови думи едно глъхнене и буботене от двигателя. И той самия се учуди от какво може да е. тази седмица отивам да махна катализатора и оправя всичко по генерацията, за да елиминараме последната и да се съсредотчим върхи двителя, който беше доста разстроен.
Дано се оправи.
Дано се оправи.
Имах в пред вид ,че за него първата диагноза щом има тресене е маховик.Пич от разбит маховик Пасат и Ауди не тресат.Търсете проблема по горивоподаването-тандем помпа,дюзи..Какви стойности показват дюзите?
Върни се в “Дизелови агрегати”