Спасение срещу крадци на гориво.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Спасение срещу крадци на гориво.
Колеги от дни в търново работи група,която пробива резервоара и източва горивото и колата практически остава неизползваема.Някой знае ли с какво може да се залепи резервоара -пластмасов е.Подло е ама като стане по добре помогни си сам ако можеш.
- bangobango
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Re: Спасение срещу крадци на гориво.
За бензинова кола съм сигурен, че става, но за дизел не знам дали ще сработи. Та имахме едно време Вартбург и след 2 години стоене на място резервоара му се беше пукнал в най-ниската си част. Ходихме при един мастор и той ме накара да сдъвча една дъвка турбо и я взе и я набучи на една тънка клечица. И тази цялата системка клечка с дъвка на върха я пъхна в дупчицата на резервоара. Стана бетон работа и така си я продадохме с тая дъвка вътре. Бензина явно така действа на дъвката - втвърдява я като камък. За дизел не знам, може да се пробва.
- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
абе то явно зависи и от дъфката, аз като ученик се опитах да уплътня маркучето от резервоара на симсонката с дъфка, ама тя стана почти течна за секунди от бензина
тея дъфки турбо, трябва да са някаква зла гад

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не ми стана ясно само как разбират в коя кола има гориво,преди 2 дни на един приятел му дръпнали 40 литра така ,три дни неможа да я мръдне от паркинга ,няма резервоари втора употреба, новия е 1300 лв,абе ужас ,ако го хвана ще му извадя сърцето на това човече,пробили са резервоара с винтоверт,гадна работа.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
stivenj написа:...няма резервоари втора употреба, новия е 1300 лв,абе ужас ,ако го хвана ще му извадя сърцето на това човече,пробили са резервоара с винтоверт,гадна работа.
Ха, че по моргите няма ли много, или колата му е някаква екзотика?
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Еми навийте в отвора една тапа (става и болт) и готово бе! В пластмаса ще уплътни идеално-само трябва да се предвиди размера или да се направи на струг!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Кранче направо, да им е по-удобно.Стават все по-нагли http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=236683 и находчиви.
Върни се в “Дизелови агрегати”