Съвет за покупка на VW passat B5.5 2004 година 131к.с.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
sisk0
Автомобил:
Двигател:

Съвет за покупка на VW passat B5.5 2004 година 131к.с.

Мнениеот sisk0 » Съб 07 авг 2010 14:47

Харесъл съм си един VW passat B5.5 2004 година/ 117 000км/ 131к.с черен кожен салон. Общо взето външно много ми допадна красива кола е!!! Досега съм нямал допир с немски автомобил само с японски, кажете вие какво мислите за пасата. Купуван е от частно лице като ме уверява че всичко е ТОК по нея. Сменял е амортисьори с 3 години гаранция "монро" накладки ремъци , гумите са нови. Кажете си мнението :) Благодаря предварително.

Потребителски аватар
vaskog
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ASV

Re: Моля за съвет за покупка

Мнениеот vaskog » Съб 07 авг 2010 18:38

Ами само с гледане и приказки не е хубаво да си купуваш кола - качи се покарай я виж как върви даже, ако имаш някой познат, който знае какво да гледа по тия дизели не е зле да го земеш с теб да я покарате. Из форума има писано за тая колица можеш да потърсиш с търсачката.... Успех :)

jimmy freiburg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy freiburg » Съб 07 авг 2010 20:56

Колега,вкарай я във Вестауто - дилъра на VW за Бургас,за пълна проверка. Нека всичко да проверят-помпи-дюзи,маховик,електроника,окачване-алуминиеви носачи. И дали е имала удар и какъв е бил. Огледай се и за някои добър Авенсис на Тайота преди да вземеш Пасат. Аз залагам на Тайота Авенсис,относно надеждност,подръжка и цена,макар че карам VW.
Успех!

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Съб 07 авг 2010 21:38

Не го хвали толкова този Авенсис. Правих тест драйв на комби версията му и не останах очарован. Пластмасата вътре скърца като тази на Толедото ми. Най-бруталното е тавана като го бутнах щеше да се разпадне по главите ни. Возията на задната седалка беше по-лоша от тази на Пасата ми, който иска да си купува автора на темата.

сиско, закарай си колата при някой разбиращ от дизели майстор или в официалния представител на VW, ако толкова ти харесва. На моя Пасат му правиха диагностика в русенския VW, като цялостна диагностика струваше 48 лв. Всичко беше ОК и го взех ;) Успех

Върни се в “Дизелови агрегати”