шумен двигател GOLF 4 TDI 90 коня
-
- Автомобил:
- Двигател:
шумен двигател GOLF 4 TDI 90 коня
здравеите ,искам да попитам преди около 2 години си купих голф 4TDI 90 коня почти не се чуваше как работи, а сега от 3-4 месеца направо все едно не е сащия двигател ,искам да попитам от кво би могло да е в момента карам с VALVOLINE 10W-40,и дали може да е от маслото благодаря предварително!!!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: шумен двигател GOLF 4 TDI 90 коня
в момента си с най-отвратителното масло,ясно защо двигателя е шуменborislavmicev написа:здравеите ,искам да попитам преди около 2 години си купих голф 4TDI 90 коня почти не се чуваше как работи, а сега от 3-4 месеца направо все едно не е сащия двигател ,искам да попитам от кво би могло да е в момента карам с VALVOLINE 10W-40,и дали може да е от маслото благодаря предварително!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам съштия голф купих го много безшумен и сега е трактор
не е от маслото както си мислиш.моя върви мн яко
ако върви не се притеснявай. според мене са замазали састоянието при покупката и после като си сменил маслото и край 

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Много хора сега хвалят това Лики Моли. От както имам колата не съм слагал нищо друго освен кастрол и съм доволен. Пък и зависи много на колко КМ е колата, а пък може и да повдигачите на клапаните да са ти заминали 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз от много години карам дизели и освен от интервенции на "майстори" примерно при смяна ремъци, центровка включително и на разпределителния вал повишен шум се получава също и от лошата нафта. С времето постепенно се променят параметрите на помпата, буталцето се износва и почва да подава по-кратък импулс на впръскване. Съответно и паленето най-вече на студен двигател се влошава. Хубавото е, че помпите подлежат на компенсиране на това износване в известна степен.
Върни се в “Дизелови агрегати”