датчика на водата Seat Toledo 1,9 TDI 90 к.с.
-
- Автомобил:
- Двигател:
датчика на водата Seat Toledo 1,9 TDI 90 к.с.
ЗДРАВЕЙТЕ имам следния проблем: имам сеат толедо 2000 г.1,9 тди 90 к. с. датчика на водата ми показва 3,5 г към компа на колата, а към таблото 90 г. като си е загряла.Смених датчика, но проблема си остана. Също оборотите на празен ход са 900, а ми казаха че трябва да са 800.Другото също, че при палене на колата ако тепературата е над 10 г свещите не трябва да подгряват, а направо да си пали.Ходих по маистори които мериха и към датчика няма маса било проблема в компа или кабелите.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: датчика на водата Seat Toledo 1,9 TDI 90 к.с.
Имаш сложено май резисторче за по лесно палене трябва да проследиш кабелите от датчика до компа.За оборотите ми се струва че нормалните са 900 тея нещо са се объркали май.Над 10 градусна свещите не подгряват но при теб подгряват щото компа си мисли че е 3,5 градуса
.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Това не съм го погледнал но има логика искат да ми отварят компа и да го ръчкат а на мен неми се иска да него прецакът нещо.След малко слизам да погледна кабелите до компа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Погледнах кабелите никъде не се вижда да има нещо даже всичко е клеясало и не можах хубаво да се добера до компа но го погледнах и буксата я огледах добре няма нищо утре сам при майстора и ще видим каква ще я измисли
-
- Автомобил:
- Двигател:
всичко е от кабела сменихме го и се оправи