Голф 1.9 тди
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 1.9 тди
Може ли някой да ми каже какво се слага на ТДИ 1.9 качвало конете спадало разхода на гориво в някои случаи но не става на въпрос за чип та ако има мнение някои моля да го сподели ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 1.9 тди
Здравей колега.Сменят ти софтуера, но това става на коли производство 1999г. нагоре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Бате благодаря много 

-
- Автомобил:
- Двигател:
само ще помола ако може малко повече информация за софтуера кво точно прави и така на татък благодаря предварително
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Значи колега както е казал колегата сменят ти софтуера но това включва даже понятието чип или чипосване.С две думи на по старите ТДИ та се сменят чиповете като се слагат нови със сменен софтуер а на по новите новия софтуер се записва директно върху чиповете вътре-затова дали ще е чип дали ще е смяна на софтуера едно и също е.
- щилиян
- Автомобил:
- Двигател:
колега караи си колата.не я бараи щом си върви караи си я.
че и аз така като тебе се чудех кво да правя ,и някрая 4-турбини смених за няма нищо..
че и аз така като тебе се чудех кво да правя ,и някрая 4-турбини смених за няма нищо..
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
щилиян написа:колега караи си колата.не я бараи щом си върви караи си я.
Хехее много крайно мнение тея 4 турбини за какво го смени заради калпав чип ли,а колко различни тунера пробва че да дадеш такова мнение?Има чипове и чипове можеш да си го направиш за ежедневка но може да го надуеш да издържи само 400 метра за един драг.Да не говорим за душман шофьори дето и без чип ще съсипят колата

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Писано по въпроса има доста. А и заглавието на тема е толкова общо. Да не говорим, че за оптимизирането на софтуера се пише в един друг раздел. Има и много подробна тема там ...
Върни се в “Дизелови агрегати”