Здравейте колеги
Исках да Ви попитам дали имате някакви намблюдения за този сервиз на околовръсното който се казва Супердизел на Бош.
Видях че предлагат само части на Бош и масла на Кастрол. Частите със сигурност са оригинални но маслото....?
1. Въпроса ми е следният: дали тези масла са оригинални, защото ми казаха че са в бидони(варели) (в големи количества) и при евентулана смяна на масло труда е без пари? Тоест не предлагат в туби по 4л или по 5л
Питам защото ми ми предстои смяна на масло.
2. Имам и друг въпрос който сигурно е коментиран хиляди пъти. Маслата на ARAL дали са по добри от на Кастрол? Карам Пасар Б5 АФН мотор 277000км

Масло от сервиз Супердизел София на околовръсното?
- Sergio
- Автомобил:
- Двигател:
Масло от сервиз Супердизел София на околовръсното?
Последна промяна от gr_kanev на Пет 15 окт 2010 19:13, променено общо 5 пъти.
Причина: Какъв модел ви е Пасата - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
Причина: Какъв модел ви е Пасата - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Масло от сервиз Супердизел София на околовръсното?
За маслата на Арал мога да гарантирам, че са добри, оригинални немски масла. Само с такова карам, 45К км на старата Октавия (продадена) и 84К км на Кади-то.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кастрол е по-добро от Арал. Най-важното е, независимо какво масло вземаш, да отговаря на стандарта на VW за твоя двигател. Ако кастрола е оригинален, вземи от него. А и тук във форума се продава масло Кастрол на добри цени, така че можеш да вземеш и от там.
- Sergio
- Автомобил:
- Двигател:
Сегашното ми миасло е от форума(Кастрол магнатек дизел 10-40). От Влади мисля че беше момчето от Пловдив.От както го сложих ми се разлопа колата,започна да работи по шумно.Явно не го хареса това малко. Не твърдя с нищо, че маслото на момчето е менте, да не се засяга.
Та въпросъ ми е следният: Дали в Супердизел Бош (на околовръсното в София) маслото Кастрол е оригинално.Казаха че са във варели и нямат туби по 4 или 5 литра.
Та въпросъ ми е следният: Дали в Супердизел Бош (на околовръсното в София) маслото Кастрол е оригинално.Казаха че са във варели и нямат туби по 4 или 5 литра.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
никой не може да ти каже или докаже какво има във варелите ако искаш оригинално си вземи от Мотубул моето е от тях вече 5000км нямам проблемиSergio написа:Сегашното ми миасло е от форума(Кастрол магнатек дизел 10-40). От Влади мисля че беше момчето от Пловдив.От както го сложих ми се разлопа колата,започна да работи по шумно.Явно не го хареса това малко. Не твърдя с нищо, че маслото на момчето е менте, да не се засяга.
- Sergio
- Автомобил:
- Двигател:
tdi fen написа:никой не може да ти каже или докаже какво има във варелите ако искаш оригинално си вземи от Мотубул моето е от тях вече 5000км нямам проблемиSergio написа:Сегашното ми миасло е от форума(Кастрол магнатек дизел 10-40). От Влади мисля че беше момчето от Пловдив.От както го сложих ми се разлопа колата,започна да работи по шумно.Явно не го хареса това малко. Не твърдя с нищо, че маслото на момчето е менте, да не се засяга.
Видях че имат 2 адреса. От кой, от двата мога да си купя маслото?
Върни се в “Дизелови агрегати”