Проблем Голф 4 дюзи!
Проблем Голф 4 дюзи!
Имам следният проблем. Преди около месец се завъртях и се блъснах странично с голф 4 TDI 116 к.с., като преди сблъсъка нямах никакви проблеми с него. Щетите бяха: спукан картер и маслена помпа за смяна, освен външните. След ремонта се усещаше, че е спънат и проверих ремъка, като по думите на майстора си е наред, след това я закачихме на компютар и показа, че има НЕПРАВИЛНО впръскване на 3ти и 4ти цилиндър. Заключението беше че дюзите ми са се запушили, което е доста странно да се запушат след удар. Нямам идея какво да правя ще ми дадете ли съвет! Благодаря предварително!
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: Проблем Голф 4 дюзи!
колегата- ифидик ще ти реши проблема
ако искаш мога да ти дам телефон за връзка

Ами попринцип ме посъветваха да изчистя дюзите с ултразвук, което във Варна го правели BOSH сервиз ама нямам много вяра и реших дапиша първо тук. Пробвах с обикновенна добавка към нафтичката, но уви нищо не стана! Най-странен ми е факта, че след удар тея дюзи се запущиха възможно ли е това! Колата е с чип, ако има значение това.
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maimo написа:колегата- ифидик ще ти реши проблемаако искаш мога да ти дам телефон за връзка
Ако искаш да си я правиш сам, продължавай да си задаваш въпросите, но ако искаш истински съвет и помощ, колегата по горе ти е казъл кой във Варна може да ти оправи колата...
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Как пък ще ти се запушят след удар...Провери пак зацепването.
Върни се в “Дизелови агрегати”