Проблем Голф 4 дюзи!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
GG_DEVIL
Автомобил:
Двигател:

Проблем Голф 4 дюзи!

Мнениеот GG_DEVIL » Чет 21 окт 2010 11:55

Имам следният проблем. Преди около месец се завъртях и се блъснах странично с голф 4 TDI 116 к.с., като преди сблъсъка нямах никакви проблеми с него. Щетите бяха: спукан картер и маслена помпа за смяна, освен външните. След ремонта се усещаше, че е спънат и проверих ремъка, като по думите на майстора си е наред, след това я закачихме на компютар и показа, че има НЕПРАВИЛНО впръскване на 3ти и 4ти цилиндър. Заключението беше че дюзите ми са се запушили, което е доста странно да се запушат след удар. Нямам идея какво да правя ще ми дадете ли съвет! Благодаря предварително!

Потребителски аватар
maimo
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX-2005

Re: Проблем Голф 4 дюзи!

Мнениеот maimo » Чет 21 окт 2010 19:38

колегата- ифидик ще ти реши проблема :) ако искаш мога да ти дам телефон за връзка

GG_DEVIL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GG_DEVIL » Пет 22 окт 2010 12:03

Ами попринцип ме посъветваха да изчистя дюзите с ултразвук, което във Варна го правели BOSH сервиз ама нямам много вяра и реших дапиша първо тук. Пробвах с обикновенна добавка към нафтичката, но уви нищо не стана! Най-странен ми е факта, че след удар тея дюзи се запущиха възможно ли е това! Колата е с чип, ако има значение това.

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Пет 22 окт 2010 12:34

maimo написа:колегата- ифидик ще ти реши проблема :) ако искаш мога да ти дам телефон за връзка

Ако искаш да си я правиш сам, продължавай да си задаваш въпросите, но ако искаш истински съвет и помощ, колегата по горе ти е казъл кой във Варна може да ти оправи колата...

Потребителски аватар
vasko__2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko__2 » Пон 25 окт 2010 20:48

Как пък ще ти се запушят след удар...Провери пак зацепването.

Върни се в “Дизелови агрегати”