Здравейте, от четири дни съм горд собственик на гореспоменатата кола и съм възхитен от нея. Много голама, комфортна, добра возия, чудесна изработка, невероятен вървеж, винаги има мощност в резерв при нужда, икономична с една дума супер.
Имам един може би тъп въпрос- възможно ли е да нямам показания на компютъра за разхода на гориво? Човека от който я купих ми каза, че не показва, а и въобще не виждам бутон откъдето да се управлява това. Навремето карах астра 98г. и там имаше и не ми се вярва тук да няма. Пусках на търсачката но не открих такава тема.
Имам и още един въпрос (ако не ставам много нахален) пасата по документи е 2000г., но вчера един приятел се загледа в стъклата и там последната цифра е 8 и според него е 98г., не че има някакво значение за мен щом колата ми харесва просто ще е хубаво да знам.
Още не съм сменял масла , филтри, ремъци и ролки това ще стане след седмица или две, ще попрочета първо във форума за доври сервизи във Варна и дали е много по-скъпо в автотрейд.
Успех на всички фолксваген собственици и само безаварийно каране.

Нов собственик на пасат Б5 1.9 ТДИ, 110 к.с, 2000г.
- Branimir.Krastev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нов собственик на пасат Б5 1.9 ТДИ, 110 к.с, 2000г.
честита придобивка и много безаварийни км
ето един линк за декодер по VIN за да си провериш колата http://www.vw-club.ru/vw/vin/

-
- Автомобил: mazda 323 f 2003g.
- Двигател:
Благодаря
Ето какво излезе:
VIN номер: W W W Z Z Z 3 B Z X P 3 0 9 3 8 8
1. Расшифровка работает только в Internet Explorer
2. На вопрос о нарушении режима безопасности, отвечайте ДА
3. Параметр безопасности "Доступ к источникам данных за пределами домена" должен быть включен. (Включается в меню Сервис -> Свойства обозревателя -> Безопасность -> Другой... -> Разное -> Доступ к источникам данных за пределами домена -> Предлагать или Разрешить)
О Вашей машине Комментарии
Регион: Германия Страна в которой находится отделение концерна заведующего производством в данном регионе.
Производитель: Volkswagen Rus Фирма производитель.
или Mosel (Германия) 1992-- В этом городе находится завод выпустивший Ваш автомобиль.
Модельный год: 1999 Внимание! Модельный год начинается на 4-5 месяцев раньше календарного. Например, автомобиль выпущеный в ноябре 1983 года будет промаркирован 1984-ым модельным годом.
Дата выпуска: пока нет данных Приблизительная дата выпуска.
Тип автомобиля: легковой автомобиль Условный тип транспортного средства.
Модель кузова: Passat B5
Период выпуска: 01.10.96- Указанная выше, модель кузова выпускалась в данный период.
Внимание! Если в какой-то позиции Вашего VIN указан символ "Z", то это ничего не значит - символ просто зарезервирован. Например, все автомобили Ауди и Фольксваген поставляемые на европейский рынок имеют в позициях 4,5,6 символ "Z". Существует распостраненное заблуждение, что символы "ZZZ" в 4,5,6 позициях обозначают оцинковку кузова. Это ложь, распостраняемая продавцами автомобилей.
а на разширеното търсене не излиза нищоъ

Ето какво излезе:
VIN номер: W W W Z Z Z 3 B Z X P 3 0 9 3 8 8
1. Расшифровка работает только в Internet Explorer
2. На вопрос о нарушении режима безопасности, отвечайте ДА
3. Параметр безопасности "Доступ к источникам данных за пределами домена" должен быть включен. (Включается в меню Сервис -> Свойства обозревателя -> Безопасность -> Другой... -> Разное -> Доступ к источникам данных за пределами домена -> Предлагать или Разрешить)
О Вашей машине Комментарии
Регион: Германия Страна в которой находится отделение концерна заведующего производством в данном регионе.
Производитель: Volkswagen Rus Фирма производитель.
или Mosel (Германия) 1992-- В этом городе находится завод выпустивший Ваш автомобиль.
Модельный год: 1999 Внимание! Модельный год начинается на 4-5 месяцев раньше календарного. Например, автомобиль выпущеный в ноябре 1983 года будет промаркирован 1984-ым модельным годом.
Дата выпуска: пока нет данных Приблизительная дата выпуска.
Тип автомобиля: легковой автомобиль Условный тип транспортного средства.
Модель кузова: Passat B5
Период выпуска: 01.10.96- Указанная выше, модель кузова выпускалась в данный период.
Внимание! Если в какой-то позиции Вашего VIN указан символ "Z", то это ничего не значит - символ просто зарезервирован. Например, все автомобили Ауди и Фольксваген поставляемые на европейский рынок имеют в позициях 4,5,6 символ "Z". Существует распостраненное заблуждение, что символы "ZZZ" в 4,5,6 позициях обозначают оцинковку кузова. Это ложь, распостраняемая продавцами автомобилей.
а на разширеното търсене не излиза нищоъ

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Точно за твоят автомобил не знам, но аз карах пасат 1990г и имаше показания за разхода на гориво (средният разход). Сега карам пасат 2003г и нямам показания за разхода. Всички екстри си имат цена. Така че....
-
- Автомобил: mazda 323 f 2003g.
- Двигател:
Да най-вероятно е спестено, колата е купувана нова в България и е доста вероятно това да е причината, както и това че не показва външната температура. Но това са бели кахъри важното е колата да е наред както е сега
а по-нататък ако реша може и да попълня някои липси.

Върни се в “Дизелови агрегати”