Много голямо пушене
Много голямо пушене
Здравейте. аз съм нов и искам да помогнете. имам Volkswagen polo 1,9 дизел, двигател AEF. Смених ролката на генератора. при ремонта знаете 4е се сваля цялата предница. над генератора е нафтовата помпа Lucas. След като я зглобих , и запалих мотора, по4на да излиза много гъст 4ерен пу6ек. като се подаде газ пу6екът е като военна димка. преди ремонта вси4ко бе6е нормално. пу6екът по4ти не се вижда6е. може би съм бутнал или натиснал нещо за да пу6и така . който е имал такъв проблем да помогне .
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Много голямо пушене
Чак такъв проблем съм нямал,но проверете дали са зацепили правилно нафтовата помпа-със сигурност е разцентрована.Една нова центровка и си караш колата! Само да ти кажа,че може да се смени ролката на алтернатора без да се сваля цялата предница и помпата.Отивай да ти центроват нафтовата попма 

нафтовата помпа не е сваляна и не е пипано ни6то по нея. мойе бе аз съм натиснал без да искам нещо?
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
огледай входа на въздушния филтър.да не да си прищипал някой маркуч и да не и достига въздуха.
ifidik много ти благодаря, проблема бе6е този които ти каза. може ли да каже6 какжо налягане трябва да има във охладителната система. сега смених термостата, но както преди това така и сега когато заработи двигателя, след няколко минути налягането става много голямо. като по4на да отвъртам капа4ката на раз6ирителното казан4е след 1-2 оборота на капа4ката по4ва да излиза те4ност от клапан4етата. ако отворя цялата капа4ка имам 4увството , 4е 6те излезе цялата те4ност.
Върни се в “Дизелови агрегати”