Здравейте,
Имам голям проблем със вакуумите.
Да започна първо колата съм и направил основен ремонт сменено е абсолютно всичко- турбина,дебитомер въздух,датчик на интеркулера,и т.н.
Но след основния ремонт са ми объркали вакумите и не могат да ги наредят.
Двигатела ми е АGR 90к.с. мисля че е с променливата геометрия турбината,към нея отиват 2 маркуча за вакуум.
Гледах за схема някъде но не можах да открия,видях една схема но няма нищо общо със моята тази дето е гледах имаше нещо като сферична топка колкото юмрук... Няколко пъти е гледаха Елкон само ми земат парите и ми казват че колата е перфектна!?!?!?
Иначе не се оплаквам много е икономична 4,3/100 извънградско , 5-6/100 градско.
И ми прави един проблем откакто объркаха вакумите когато карам на 5-а скорост да кажем с постоянна газ 120 км и изведнъж все едно нещо ме спира и колата няма никаква сила.След като изгася и пак запаля се оправя и се изтрелва като куршум и след това пак така..
Моля за помощ ще съм ви много благодарен на всеки един който ми сподели малко акъл.
Благодаря !!
Проблем със вакуумите на Голф 4 1.9 ТДИ 90 к.с
-
- Автомобил:
- Двигател:
- djdaka
- Автомобил: VW Tiguan R-line
- Двигател: CUV 150hp
Re: Проблем със вакуумите на Голф 4 1.9 ТДИ 90 к.с
Колега щом си от варна най- добре да посетиш ifidik , ще останеш доволен от услугите му , доста хора от форумът са ползвали услугите му включително и аз.
Успех.
Успех.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
chankov_bg написа:...
Защо не видиш буксата за дебитомера, Н75 и някъв клапан /един колега ми каза че има аз не знам/ който е до турбото
п.п. турбото ти е с постоянна геометрия!
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
djdaka написа:Колега щом си от варна най- добре да посетиш ifidik , ще останеш доволен от услугите му , доста хора от форумът са ползвали услугите му включително и аз.
Успех.

- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
"Бисери на Форума"iliankocov написа:chankov_bg написа:...
п.п. турбото ти е с постоянна геометрия!
Колега и при мен имаше подобно положение на 120км/ч на пета колата забиваше муцуната, и беше адски мудна на останалите скорости и след оглед установих, че и на мен ми бяха разменили маркучето зад дебитомера и маркучето за мапа към ЕКУ-то, и от там турбинката си надува ама колко само тя си знае. Ето ти снимка на твоите вакуми според ЕТКА: AGR
Проблемите, които описваш, че имаш ми изглеждат повече като влизане в сервизен режим и трябва да направиш лог да се види какво се случва с колицата.
Върни се в “Дизелови агрегати”