здр искам да попитам някои знае ли този уред дали го бива и може ли да се засече с него пик ако има турбото
въпрос относно BoostMeter
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Re: въпрос относно BoostMeter
изглежда мн готино .... няма значение какъв буустметър, дори и да не показва точно той ще ти покаже дали има пик ...и пиково 0.1 -0.2 ... е най добрия пик иначе от 0.3 нагоре губиш динамиката и може да има едно рязко тръгване до 1 бар леко заглъхване когато прави пик до 1.3 и като разтовари пак на 1 бар усещаш как пак тръгва печката да набира...
(налягането го дадох примерно )

- nasttii
- Автомобил:
- Двигател:
добре а иначе става ли този уред дето съм посочил и как да разбера или е добър и точен или не какво да гледам за него
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
гледам караш AFN прави един LOG файл ив иж турбото как се държи ,ако е добре върви в магазина купи го и им дай ултиматом ,че ако не мери ще го заменяш докато някой мери вярно и така ще има база за сравнение дали е точен спрямо LOG файла ...ако го поръчваш от нета ...незнам как да стане
... абе ще стане бе как няма да стане ,аз си купих уред за измерване на налягане на машини за 14 лева и ми мери до десетите вярно ,че това ли няма да мери 

- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
nasttii написа:добре а иначе става ли този уред дето съм посочил и как да разбера или е добър и точен или не какво да гледам за него

Върни се в “Дизелови агрегати”