Проблем с Температура - Решен !
Проблем с Температура - Решен !
Привет колеги.От няколко седмици съм горд собственик на Golf 4 1.9 TDI AHF , веднага като го взех влезе в сервиз за смяна на ролки,ремъци,филтри и масла.Забелязах че не загравя нормално и смених и термостата.Сложих Behr до тук всичко добре.Загряваше си супер но това до петък.В петък тръгнах малко на път и от София до Банско стрелката не помръдна,на прибиране същото..просто спря да загрява.Дали може да се е прецакал Термостата?Някаква идея от какво може да не загрява ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Температура
колега не е от термостата а от температурния дат4ик,които се намира на пластмасовия троиник от дясната страна на главата,смени го и вси4ко 6те се оправи.успех 

- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
добре колега казваш ,че стрелката не е мръднала обаче имаше ли хубаво парно колата ти ?
Не,духаще студено.Което ме кара да мисля че не е датчик...замислям се дали не е водна помпа или радиатор.
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Колега преди да смениш термостата имаше ли парно.Ако си имал парно значи е от термостата ...не са ти сложили правилно уплътнението на термостата (случва се почти постоянно но на бензина не се усеща) , ако пак си нямал ...вече търсиш пробела по дълбоко 

Съжалявам за късния отговор
Взех нов термостат(оригинален за вграждане) и колата заспа
Съвет от мен,ако имате възможност не правете компромис с частите за личен автомобил.Евтиното излиза скъпо

- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
И аз съм с оригинален термостат... даваш повече пари, но си решаваш проблема.
- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
ако си нямал парно след като си сменил термустата е от казанчето което се намира вътре в купето,запишено е то е с една спирала която не позволява да минава много бързо антифриза за да отоплява купето.Най добре го смени няма да сажаляваш ако някой ти каже да го продухат (от мене много му здраве) няма да ида ефект и да има ще е за 1 месец максимъм

Върни се в “Дизелови агрегати”