Как се регулира горивото на Г2 1.6 ТД
Как се регулира горивото на Г2 1.6 ТД
Как се регулира горивото на Г2 1.6 ТД така че хем да върви добре хем да гори малко питането ми е само от този винт на помпата от горе които има контра гаика 13 като го навивам увеличавам ли горовото или го намалявам
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Как се регулира горивото на Г2 1.6 ТД
Като натягаш гайката горивото се увеличава, тоест започва да гори повече и да пуши повече.Трябва да направиш няколко проби, докато уцелиш правилната настройка. Пуснеш ли повече гориво трябва и да надуеш малко турбината.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
byzano написа:Как се регулира горивото на Г2 1.6 ТД така че хем да върви добре хем да гори малко питането ми е само от този винт на помпата от горе които има контра гаика 13 като го навивам увеличавам ли горовото или го намалявам
Колега не само от там.Има и настройки които се правят със специален "часовник".В момента ми избяга името.Та,той се монтира по средата на плочката.Където излизат тръбичките за високо налягане.И трябва да е в определени граници,движението на стрелката на този "часовник".След това може леко и помпата да се мръдне.Майсторите са си изградили,всеки за себеси къде и на колко градуса на предварение да е помпата.
- don hose
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги центровката с индикаторен часовник не подава гориво просто променя статичния аванс.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
А отгоре на мембраната оня звездограм(ако се нелъжа)на помпат кадето влиза маркучето към колекторите.От него не се ли реголира кога да пуска повечко нафта спрямо надува на турбото(поне така предполагам).
Върни се в “Дизелови агрегати”