проблем с г3 1.9тди-не иска да върви
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с г3 1.9тди-не иска да върви
здравеите голфа г3 1.9 тди -90 к.с. до снощи нищо му нямаше а от днес все едно карам друга кола не иска да варви като хората интересното е турбото си работи на 100% не пуши не трака мотора му работи перфектно катализатор няма от доста време направих му диагностика всичко е ок моля помагаите за6тото много се ядосах днес и вдигнах кравното от нерви по тая кола
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с г3 1.9тди-не иска да варви
Нещо си в грешка , няма как турбото да работи на 100% и колата да не върви. Закачи я на тестер и да се види дебитомер , турбо , центровка и тн . Все ще си каже болката.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с г3 1.9тди-не иска да върви
незнам колега за тестера би ли ми обяснил по добре за тестера какжо трябва да и се направи на тая кола но я карах на 3 маистори и вси4ки ми казват Че на колата вси4ко и е наред мотора работи перфектно турбото сащо дебитомера ЕГР клапана но просто откакто стана от днес много студено ги прави тия номера смених горивния филтар имашe промяна докато не излязох изван града и като и дадох зор като ждигна 120км все едно се включи прекасвач и колата не мойе да набира както трябва
Гледахте ли центровката на помпата? Мен ме съмнява прехвърлил зъб на ангренажа.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Направи логове за да се разбере за какво става въпрос.Не може турбото да е на 100%,а пък да не върви,нещо се бъркаш.На излизане от Кн към Коняво е иделното място за логове!

Погледни маркучето за мап сензора (намира се на всмукателния колектор най отгоре на згъвката черно тънко маркуче и влиза в купето ) при мен редовно се къса и ми отчита по ниско налягане на турбината от колкото всъщност е .
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Ей това е колега.
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Това , забиване няма да ти го даде , на компа.
Ако искаш да тестваш колата точно какво и има.
Закачи лап-топ с програмата и карай - тогава избива всичко. На място може да не покаже тези грешки , които показва в движение..
Ако искаш да тестваш колата точно какво и има.
Закачи лап-топ с програмата и карай - тогава избива всичко. На място може да не покаже тези грешки , които показва в движение..
Върни се в “Дизелови агрегати”