Моля за съвет при покупка на golf4 TDI
- sto4o
- Автомобил: Leon
- Двигател: ARL
Моля за съвет при покупка на golf4 TDI
ако може някой да ми препоръча нещо приготвил съм към 12000 лв попринцип искам да е над 110 кончета и от къде да я купя за Горубляне и Дупница не съм чувал хубави неща така че ако някой има идея от къде ще е най-добре да се вземе моля нека каже
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моля за съвет при покупка на golf4 TDI
ас имам бора 116кс. ако имаш интерес даи скаип да бъбрим 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ами ето, прочети тази тема: viewtopic.php?f=24&t=52018
Като цяло тва са основни неща, а щом ще даваш такива пари можеш да си вземеш помпа дюза 131кс примерно, но задължително на диагностика първо
Като цяло тва са основни неща, а щом ще даваш такива пари можеш да си вземеш помпа дюза 131кс примерно, но задължително на диагностика първо

Въпреки че този автомобил е над твоя бюджет - viewtopic.php?f=44&t=131623
...си струва да се замислиш върху офертата на колегата. Колата е с ново турбо и нов съединител, което е равно на 3000лв. и което най-често се разваля при Голф 4. 131к.с ПД мотор, Highline изпълнение. Отделно имаш нови фарчета, най-вероятно гражданска + автокаско, платена еко такса, масло и ремъци сменени. И най-хубавота е, че колегата е мераклия и си я вардил и поддържал.
...си струва да се замислиш върху офертата на колегата. Колата е с ново турбо и нов съединител, което е равно на 3000лв. и което най-често се разваля при Голф 4. 131к.с ПД мотор, Highline изпълнение. Отделно имаш нови фарчета, най-вероятно гражданска + автокаско, платена еко такса, масло и ремъци сменени. И най-хубавота е, че колегата е мераклия и си я вардил и поддържал.
- hooligan_sk
- Модератор
morfei1 написа:Въпреки че този автомобил е над твоя бюджет - viewtopic.php?f=44&t=131623
Хубав е голфа но цената е като за Голф 5, било то и с по-смотан мотор

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Хубав е голфа но цената е като за Голф 5, било то и с по-смотан мотор
Да нали, 1,4 75кс. базово оборудване с 2 врати-направо да се влюбиш в него...ама е петица нищо че при изпреварване ще слизаш да буташ

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
не, че нещо ама човека може колата му да е за градско така, че щом може за същите пари да си вземе 5ца аз също подкрепям за 5цата, защото колкото и екстри да има все е 10 годишна кола...хора всякакви вкусове също толкова...така, че не виждам нищо несериозно в изказването на колегата...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ами в заглавието пише golf4 TDI и човека казва че има 12 000лв и иска да е над 110кс,къде тук се връзват бензинови петици ???
ммм дам, и за тези пари се качва на Голф 4 2002 ~ 2003, което както и да го броим, не прави десет години.
- hooligan_sk
- Модератор
От опит знам че при цената където се застъпват 2 поколения, винаги е по-добре следващото да се избере
А аз като взех по-хубав мотор и на 2-3 дни излизам късно вечер за да му дам газ над 1600 оборота че да не се затлачи геометрията щото до работата и обратно ми е 4км, тая нафтова печка първо неможе да загрее изобщо, второ и да искам няма къде да дам газ в пъплещия трафик... и никав кяр нямам от тва че колата може да върви в крайна сметка такаче е според зависи 

- sto4o
- Автомобил: Leon
- Двигател: ARL
колата ще я ползвам много малко в града повечето ще е извън него и съм решил строго да се придържам към бюджета си от 12000 повече няма да мога да отделя иначе голфчето за 13500 беше страшно но е много
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Kолега 12000лв. за Г4 са си доста пари,щом ще го ползваш предимно за извън градско знай че комфорта не му е от силните страни,да не останеш неприатно изненадан
Успех в начинанието!

Успех в начинанието!
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
и другото гледай тези 12000 лв да не са ти единствените че обслужването после си е...о мамата
- hooligan_sk
- Модератор
sto4o написа:колата ще я ползвам много малко в града повечето ще е извън него и съм решил строго да се придържам към бюджета си от 12000 повече няма да мога да отделя иначе голфчето за 13500 беше страшно но е много
Мисля че колегата е преразгледал цената, с някой отстъпки може да ти се впише, погледни пак темата му

Върни се в “Дизелови агрегати”