Горивна помпа за смяна Пасат 2.5тди AKN
- nikcho06
- Автомобил:
- Двигател:
Горивна помпа за смяна Пасат 2.5тди AKN
Автомобила ми е в сервиз и от там ми казаха,4е горивната помпа е за смяна.Цената,която ми казаха за нова е 2700-3000лв.
или ремонт в Bosh.Ако може да ми предложете друг варият.

Re: Горивна помпа за смяна Пасат 2.5тди AKN
за тези пари се слагат две елитни хубави ордби и то инжекцион , че даже и метанови . тия трябва да са пили газ нещо 
иначе от моргата има.

иначе от моргата има.
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Виж тази тема ,може да се окаже ,че ти е полезна viewtopic.php?f=24&t=229660&p=2563301#p2563301
-
- Автомобил:
- Двигател:
nikcho06 написа:Автомобила ми е в сервиз и от там ми казаха,4е горивната помпа е за смяна.Цената,която ми казаха за нова е 2700-3000лв.или ремонт в Bosh.Ако може да ми предложете друг варият.
колега ако транзистора на помпата ти е изгорял мога да ти дам тела на един приятел от софия които ги ремонтира и не взима скъпо ве4е прави помпата на един колега от форума и остана много доволен ако иска6 драсни едно лс да ти дам тела му. ето ти и темата viewtopic.php?f=24&t=229660
- nikcho06
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги благодаря ви за помощта!Днес стана ясно,че изгорял електронния блок и ремонта ще е 1350лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
nikcho06 написа:Колеги благодаря ви за помощта!Днес стана ясно,че изгорял електронния блок и ремонта ще е 1350лв.
колега за тези пари трябва нов блок да ти сложат,аз ти казах моя приятел зима около 300лв мисля за ремонта на такава помпа.успех

като се смени ел.блока с нов има ли възможност пак да се прецака транзистора или вече са отстранили проблема?
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
С нов блок ще е като с работеш твоя стар-пак ще умре рано или късно.VP-44 е обречено на смърт заводски.Внимавай да не ти свършва нафтата,после ако продължително време обезвъздушаваш, рискуваш да изгори пак .
vasko__2 написа:С нов блок ще е като с работеш твоя стар-пак ще умре рано или късно.VP-44 е обречено на смърт заводски.Внимавай да не ти свършва нафтата,после ако продължително време обезвъздушаваш, рискуваш да изгори пак .

Върни се в “Дизелови агрегати”