проблем -релета

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
qnikol
Автомобил:
Двигател:

проблем -релета

Мнениеот qnikol » Вто 01 юни 2010 20:19

здравейте, искам да попитам за следният проблем,преди два месеца колата ми беше отв.орена и на някой са му трябвали релета(тези над бушоните)и си ги е взел всичките.купих си други втора употреба(за ножи ми искаха баснословни суми),всички работят нормално с изключение на релето за подгряващите свещи-когато дам контакт лампичката светва след няколко секунди гасне после пак светва след около 30 сек гасне и чак тогава може запали колата,ходих в сервиз и там ми казаха че самото реле било такова с двойно подгряване,нормално ли етова или има и друг проблем.благодаря за отговорите ви :bowdown

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Re: проблем -релета

Мнениеот fox_vt » Вто 01 юни 2010 20:46

За да получиш коректен отговор кажи каква е колата и номера на релето ако има такъв :?: Иначе този проблем ако не можеш да запалиш колата без да свети лампата е заради реле 109 което е захранващо за компа,а релето на свещите си е обикновенно реле което се командва от компира-а тези от сервиза не им се е занимавало или (по вероятното) идея са нямали за кво иде реч.

Потребителски аватар
qnikol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qnikol » Вто 08 юни 2010 13:19

кплата е голф 3 1,9 тд,май компютар няма или ако има не знам за това.преди смяната на релетата ,дори и зимата на студено пале6е само с едно подгряване,а сега ....

Потребителски аватар
qnikol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qnikol » Вто 28 дек 2010 23:23

Проблема с релето си остана ,някой може ли да помогне.

Върни се в “Дизелови агрегати”