Пасат 1.9 ТДИ AVF карета
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат 1.9 ТДИ AVF карета
Колеги, и двете ми външни карета се разтропаха, трябва да ги сменям. Обаче сервиза, в който отидох за смяната провериха за наличност, оказа се, че нямат такива, после звъняха в Ауто Плюс, където също нямали и се оказа, че за Пасат 1.9 ТДИ AVF комби (което също имало значение) има единствено оригинални от Порше изток/ Юнитрейд на единична цена 360 лв. Принципно имам възможност да дам толкова пари, обаче 720 кинта ми се струват адски много за 2 карета и ви моля ако имате идея къде мога да потърся ще съм ви много благодарен 

- gazar4eto_87
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Карета Пасат 1.9 ТДИ AVF
Колега много пари са наистина 720 лева за 2 карета аз на единия ми пасат 2001 avb мотор преди година смених каре взех го с отстъпка от евро 07 по принцип не пазарувам от там но нямаше пак в ауто+ и нямаше начин дадох 45 лева мисля че беше и си взех отделно хубав маншон че този,който върви с карето няма нужда да го коментирам и вече над 20000км и да ти кажа няма никакви проблеми много съм доволен а и спестих доста пари не вярвам за твоя да е много по-различна цената.
Е*а ги в каретата. Недай си боже да сменяш предница на тия Пасати, ще ни излезе няколко хилядарки.
Потърси повече, няма начин да не се намерят по-евтино.
Потърси повече, няма начин да не се намерят по-евтино.
-
- Автомобил:
- Двигател:
gazar4eto_87
Мерси колега, звъннах в един от магазините и ми казаха по 104 лв. бройката (с маншон и грес), италиански- Метели, не съм ги чувал. Притеснява ме само, че собственика на сервиза ме убеждава, че моите били много особени и вероятността да намеря алтернатива на оригинала е едва ли не нулева. Не съм давал рама, обаче си казах година на п-во, код на двигател, кубатура, автоматик и тн. Мисля да го сравня с оригиналното каре като го махне майстора и ако не са 1:1 да ги върна,продавача ми каза че ще ми възстановят парите.
K
Мани, че тази година мисля и носачите да сменям, ама колата си е разход и тва е
Мерси колега, звъннах в един от магазините и ми казаха по 104 лв. бройката (с маншон и грес), италиански- Метели, не съм ги чувал. Притеснява ме само, че собственика на сервиза ме убеждава, че моите били много особени и вероятността да намеря алтернатива на оригинала е едва ли не нулева. Не съм давал рама, обаче си казах година на п-во, код на двигател, кубатура, автоматик и тн. Мисля да го сравня с оригиналното каре като го махне майстора и ако не са 1:1 да ги върна,продавача ми каза че ще ми възстановят парите.
K
Мани, че тази година мисля и носачите да сменям, ама колата си е разход и тва е
Стига филми, как да няма алтернатива. Метели не са лоши като цена/качество, купувал съм такова за поло и всичко си пасна без проблем, идват с маншон, скоби, грес и всичко необходимо за монтаж.
Другият вариант е да пробваш с втора ръка от някоя морга, има много пасат с десен волан и ще намериш за не повече от 40-50лв. но ти си преценяваш.
Другият вариант е да пробваш с втора ръка от някоя морга, има много пасат с десен волан и ще намериш за не повече от 40-50лв. но ти си преценяваш.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Е как да не са извънземни тези карета като МАЙСТОРА ще гушне 15-20% да не кажа че може да ти сложи карета и от 100лв.
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си сменях карето на моята кола.
Оказа се ,че карето ми е същото като на 2.5ТДИ,по каталога с 32 шлици до колкото помня.
100 лева с отстъпката го взех преди година
Оказа се ,че карето ми е същото като на 2.5ТДИ,по каталога с 32 шлици до колкото помня.
100 лева с отстъпката го взех преди година

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
каретата са същите и на 2.5тди;хубави имаше на по 90лв(някакви немски)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за информацията, ще взема Метели и се надявам да паснат
може и сервизаджията да се е опитал да ме метне ама досега не е правил такива номера

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
само после си завий стария шестограмен болт на новото каре 

- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niks76 написа:само после си завий стария шестограмен болт на новото каре
Много ясно,че него ще сложи

- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък да ви кажа за предниците-НЕ СЕ ШАШКАЙТЕ,никакви хилядарки не са за ремонт,освен ако не искате да си ги правите в Юнитрейд или Порше
.
Носачите горните могат да се намерят за 50-60 лв и то доста качествени,а долния големия(който държи амортесьора) е около 100 лв,другия долен е около 70 лв.
Другото е,че за абсолютно всички носачи има тампони които се сменят,освен ако не е крив носача или шарнирчето не се е прецакало-тогава е неизбежна смяната.Големия тампон(задния) на големия носач е малко по-скъп(около 30-40 лв май беше) другите всички са от порядъка на 7-12-15 лв/бр и като имаш познат в някой сервиз да ги смени само тампоните сте напред с доста левове

Носачите горните могат да се намерят за 50-60 лв и то доста качествени,а долния големия(който държи амортесьора) е около 100 лв,другия долен е около 70 лв.
Другото е,че за абсолютно всички носачи има тампони които се сменят,освен ако не е крив носача или шарнирчето не се е прецакало-тогава е неизбежна смяната.Големия тампон(задния) на големия носач е малко по-скъп(около 30-40 лв май беше) другите всички са от порядъка на 7-12-15 лв/бр и като имаш познат в някой сервиз да ги смени само тампоните сте напред с доста левове

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 2 дена сменях каре, че като ми го показа майстора вътре беше на сол
По документ е 98 лв. за ремонта не знам, защото и други неща сменях и ми е писал обща сума. От Русе съм. За другите градове не знам как вървят цените. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
niks76 написа:само после си завий стария шестограмен болт на новото каре
Мерси за инфото!! Аз съм напълно неук в тази област, но ще обърна внимание в сервиза където ще ми ги сменят
-
- Автомобил:
- Двигател:
bulaki написа:Аз пък да ви кажа за предниците-НЕ СЕ ШАШКАЙТЕ,никакви хилядарки не са за ремонт,освен ако не искате да си ги правите в Юнитрейд или Порше.
Колега като ми дойде времето на носачите ще ти подосаждам да ме насочиш кое откъде и на какви цени

Върни се в “Дизелови агрегати”