Смяна на разпрасквачи
Смяна на разпрасквачи
Имам една питанка към по-разбиращите.Мисля да сменям разпрасквачите на дюзите но ме интересува дали трябва някаква настроика след това или само се махат старите и се слагат новите моторът е 1.6ТДИ
-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Re: Смяна на разпрасквачи
По принцип никаква настройка няма, но е хубаво да ги пробваш на стенда да видиш на какво налягане отварят, защото може и да има разлики.
Аз като сменявах моите (1,9 ТД) едната дюза отваряше на 130 бара, а трябва на 150 и сложих разпръсквача на друга дюза, но имам 2 комплекта.
Иначе ако нямах друга незнам как се регулира налягането. Може би с подложни шайби, но играта ще е голяма.
Аз като сменявах моите (1,9 ТД) едната дюза отваряше на 130 бара, а трябва на 150 и сложих разпръсквача на друга дюза, но имам 2 комплекта.
Иначе ако нямах друга незнам как се регулира налягането. Може би с подложни шайби, но играта ще е голяма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
отнесиги на майстор даги смени и регулира не вярвам да ти вземе повече от 30-40 кинта 

по 15-20лв на бройка искат за проверка и смяна,нещо марка има ли значение или всичкото е един и същ боклук
за монтаж ли ти искат по 15лвludiatt написа:по 15-20лв на бройка искат за проверка и смяна,нещо марка има ли значение или всичкото е един и същ боклук
не за пробата и за смяната,намерих едни бож по 28лв бройката и махле ли там какви бяха по 21лв с една камара отстъпки и триста зора,сега кои да взема?
-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Аз от лятото карам с някакви италянски по 17 лв/бр и засега няма проблеми. Иначе за Бош ми искаха 40 лв/бр.
Върни се в “Дизелови агрегати”