http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
какви мнения ще изложите за този Голф.Двигател,разход,проблеми и т.н

Golf 4 1.9TDI 150hp мнения?
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Golf 4 1.9TDI 150hp мнения?
Фаворитът ми сред дизелите ARL
Но все пак трябва да си идеш с майстор да огледате на място..кое как е..що е..
за разхода не мога да ти кажа..но няма да е голям..даже напротив чувал сам,че е съвсем нормален

Но все пак трябва да си идеш с майстор да огледате на място..кое как е..що е..
за разхода не мога да ти кажа..но няма да е голям..даже напротив чувал сам,че е съвсем нормален

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
9500лв за подобен курник аз лично не бих дал.
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:9500лв за подобен курник аз лично не бих дал.
Не се ли замисляш, че от доста време 4-ките 150 коня държат цена, според мен едва ли е защото са "курници".
Колега, след време мисля да взимам точно такава 4-ка, просто не се замисляй, а я взимай.
Разхода е напълно нормален: Разход на гориво: 5,0 l/100 км(комбиниран)
-
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:9500лв за подобен курник аз лично не бих дал.
Колега какво и е на колицата????? з атези пари толкова. Това че има някоя друга забележка не е проблем ако всичко друго си е ок. за тези пари може да си вземеш само дачия или рено Клио без забележки

Пък ти ако имаш нещо поядобро на по-разумна цена му предложи на колегата, а ако не в крайна сметка нали той си дава парите и това му е харесало
- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Голфчето е перфе като визия и си заслужава остава само да видиш как е като техническо състояние и не му мисли все пак е НЕМСКАТА СИЛА VW

- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Спецялно на този екземпляр който си посочил ми харесва,че никой не му е мил двигателят!
Това е много добре за кола,нов внос!Говори до някаква степен за под-капачното устройство!

Това е много добре за кола,нов внос!Говори до някаква степен за под-капачното устройство!

- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
skary9 написа:KirilGeorgiev написа:... Разхода е напълно нормален: Разход на гориво: 5,0 l/100 км(комбиниран)
на ASZ (130hp) градско под 8,5л/100км не пада, извън града под 6 мн трудно освен ако не караш като баба Дешка! ARL-то идея си нямам как ще харчи 5, като на светофарите винаги иска да е пръв...
Последна промяна от rocky на Вто 01 фев 2011 3:29, променено общо 3 пъти.
Имал съм тоя мотор АРЛ но на Леон Купра...и да ти кажа,че разхода под 8 на 100 не съм го свалял...обсъждал съм разхода и с други колеги със същия мотор и при тях така...говорим за сток мотор без "големи" турбини,дюзи и т.н...оригинален 150 коньов мотор...нема нищо общо с 5 на сто..може,.ама на 90 коня...тва ми е мнението за разхода...колегата който каза за 5-литровият разход да не го разбира като заяждане но мисля,че не е карал такъв мотор...или ако е карал не знам по какъв начин за да даде тоя разход...нека и други имащи такъв мотор да изкажът мнение...
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
За мен колата трябва да се види и пипне, виждате, че не случайно няма снимки на интериора.
Ако имаш възможност колега, отиди я погледни покарай и ще прецениш в реална ситуация за колата.
От тук и да бърборим файда няма. От снимките се разбира, че човека карал я е разбирал малко, за да сложи нарязани и тези акани вежди на фаровете, дано няма някоя друга шукарийка вътре.
Съвет, карай колата ако ти хареса късмета ще е с теб
Успех, на мен ми хареса като собственик на ASZ
Ако имаш възможност колега, отиди я погледни покарай и ще прецениш в реална ситуация за колата.
От тук и да бърборим файда няма. От снимките се разбира, че човека карал я е разбирал малко, за да сложи нарязани и тези акани вежди на фаровете, дано няма някоя друга шукарийка вътре.
Съвет, карай колата ако ти хареса късмета ще е с теб
Успех, на мен ми хареса като собственик на ASZ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да се включа и аз за разхода като собственик на ARL:
Градско - 8,3 (като сметнеш че 15км ги минавам за един час).
Смесен - 6,5
Извънградско - 5,6 - 5,8 с включен климатроник.
Абстолютен сток съм. Лошото е, че този ARL на обявата е само с предно.
И аз съм така и зимата много често ми се включва ESPто, но пък имаш и тракшън контрол така,че си OK.
Ако можеш да си го позволиш действай.
Градско - 8,3 (като сметнеш че 15км ги минавам за един час).
Смесен - 6,5
Извънградско - 5,6 - 5,8 с включен климатроник.
Абстолютен сток съм. Лошото е, че този ARL на обявата е само с предно.
И аз съм така и зимата много често ми се включва ESPто, но пък имаш и тракшън контрол така,че си OK.
Ако можеш да си го позволиш действай.
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
jrc2 написа:Имал съм тоя мотор АРЛ но на Леон Купра...и да ти кажа,че разхода под 8 на 100 не съм го свалял...обсъждал съм разхода и с други колеги със същия мотор и при тях така...говорим за сток мотор без "големи" турбини,дюзи и т.н...оригинален 150 коньов мотор...нема нищо общо с 5 на сто..може,.ама на 90 коня...тва ми е мнението за разхода...колегата който каза за 5-литровият разход да не го разбира като заяждане но мисля,че не е карал такъв мотор...или ако е карал не знам по какъв начин за да даде тоя разход...нека и други имащи такъв мотор да изкажът мнение...
Разхода го извадих от интернет

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
skary9 написа:jrc2 написа:Имал съм тоя мотор АРЛ но на Леон Купра...и да ти кажа,че разхода под 8 на 100 не съм го свалял...обсъждал съм разхода и с други колеги със същия мотор и при тях така...говорим за сток мотор без "големи" турбини,дюзи и т.н...оригинален 150 коньов мотор...нема нищо общо с 5 на сто..може,.ама на 90 коня...тва ми е мнението за разхода...колегата който каза за 5-литровият разход да не го разбира като заяждане но мисля,че не е карал такъв мотор...или ако е карал не знам по какъв начин за да даде тоя разход...нека и други имащи такъв мотор да изкажът мнение...
Разхода го извадих от интернет
Глей кво те направиха човечетата

Средния разход е около 6.5л извънградско.... с каране до около 140км. Със сравнително икономично каране до 110км. е 6.0л. Градското го смятайте поне 1 - 1.5л отгоре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
чудя се от къде ги внасят тия запазени коли по на 120-130к
. Аз тука в немско една не видях на толкоз малко километри. Най-малкото което съм виждал за 4ка беше 160000 и то искаха 7000 евро.
Късмет си трябва, то като е пиасно да е здрава...

Късмет си трябва, то като е пиасно да е здрава...
Върни се в “Дизелови агрегати”