ПОМАГАИТЕ заТДИ
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
ПОМАГАИТЕ заТДИ
става въпрос за 1.9 ТДИ 115коня 2000г дава ми грешка17964 CHARGE PRESSURE CONTROL:negative deviation 35- -;както карам и колата губи моштност по то4но няма никак,гася и след като запаля е пушка но грешката си остава,аз си мисля за разтоварваштия клапан на турбото но ако някои знае да пише 4е да си оправя кораб4ето предварително благодаря
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Или е разтоварващия клапан на турбото или турбината ти е затлачена със сажди. Имах същия проблем. Свалих турбото, занесох го в Реал турбо на Околовръстното, разглобига го, почистиха на песъкоструйка и сега всичко е наред.
Когато турбината стигне определени обороти и се вдигне налягането комп я изключва за да не стане беля. След запалването на мотора отново комп рестартира, но запазва грешката в паметта си.
www.realturbo.net
Имам и клапан N75 нов някъде из гаража но как да ти го дам за проба като си далече
Когато турбината стигне определени обороти и се вдигне налягането комп я изключва за да не стане беля. След запалването на мотора отново комп рестартира, но запазва грешката в паметта си.
www.realturbo.net
Имам и клапан N75 нов някъде из гаража но как да ти го дам за проба като си далече
-
- Автомобил:
- Двигател:
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=17814
.. ей тука за сервизния режим сме си говорили и преди ..
.. ей тука за сервизния режим сме си говорили и преди ..
Върни се в “Дизелови агрегати”