Питане за зумер от ГОЛФ 4 !!!!!!
-
- Автомобил: Golf 4 1.9TDI
- Двигател: AHF 1998
Питане за зумер от ГОЛФ 4 !!!!!!
Карам Голф 4 ТДИ 110кс.,след като запаля колата и като кача оборотие над 1000рпм,се чува един троен звук от към таблото ,та вапроса ми е какъв е тоя звук,какво означава. 

- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Re: Питане за зумер от ГОЛФ 4 !!!!!!
blajetoo написа:Карам Голф 4 ТДИ 110кс.,след като запаля колата и като кача оборотие над 1000рпм,се чува един троен звук от към таблото ,та вапроса ми е какъв е тоя звук,какво означава.
При мен няма такъв звук , светва ли някава лампа по таблото заедно със звука ? Най добре качи едно клипче със запис да се чуе точно звука

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АБС-а ти работи ли?На една моя кола с неработещ беше изолирана лампата да не свети,но пищеше така
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
iGolf написа:АБС-а ти работи ли?На една моя кола с неработещ беше изолирана лампата да не свети,но пищеше така
Това е много добро предположение,тествай АБС-а ,това поне е лесно,ако завлачи гумите....ясно !
-
Не АБС не работии не свети лампичката на таблото.Закачих го с БАГ КОМ и ми исписа гре6ка 4е на дясна предна и задна гума някакав датчик е дал гре6ка но неиска да се изтрие,А инаяе идея как да се махне тоя звук и да си пусна лампичката да си свети
и как мога да го оправя тоя АБС.Мерси предварително!!!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за лампичката трябва да свали6 таблото да види6 какво са направили с нея,дали е махната или са сложили не6то тъмно пред нея да не се вижда,че свети,а за гре6ките сменя6 датчиците трие6 ги и си готов.успех 

-

00285 - ABS Wheel Speed Sensor; Front Right (G45)
35-00 - -
00287 - ABS Wheel Speed Sensor; Rear Right (G44)
35-00 - -
Идеи каде се намират тези датчици и ако може да ме опътите как да се поправят или да се вземат нови!!!!!!!

- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
blajetoo написа::applause: Днес свалох таблото и видях че лампичките за аербега и АБС са запалнени със силикон.Изчистих ги хубаво и наглобих таблото отново,сега само лампата за АБС свети и на ВАГ КОМ-а изписва следната гре6ка:2 Faults Found:
35-00 - -
35-00 - -
Идеи каде се намират тези датчици и ако може да ме опътите как да се поправят или да се вземат нови!!!!!!!
Е..хти какви изроди са тия джамбази ! Главата не ми го побира ! Сигурен съм че само на българин може да му го роди главата , "да оправи по този начин проблема " като затули лампите !

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Постигал съм го тоя звук от зумера - като съм изгасял колата при 40-50км/ч и паля в движение - нещо от датчиците на АБС ще да е 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
blajetoo написа::applause: Днес свалох таблото и видях че лампичките за аербега и АБС са запалнени със силикон.Изчистих ги хубаво и наглобих таблото отново,сега само лампата за АБС свети и на ВАГ КОМ-а изписва следната гре6ка:2 Faults Found:
35-00 - -
35-00 - -
Не се поправят,отиваш в магазина купуваш един преден и един заден и от там в сервиз да ги сменя,ти няма какво да пипаш

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
achodemo написа:Е..хти какви изроди са тия джамбази ! Главата не ми го побира ! Сигурен съм че само на българин може да му го роди главата , "да оправи по този начин проблема " като затули лампите !
Не са само българи братле,аз по горе споменах за една моя кола(Пасат)който купих в Англия

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Джамбазин ли е
ако е и "дупнишки" и ....

-
Днес подмених задните накладки и остана само да ми докарат двата датчика за АБС,намерих ги за:преден 30лв. и заден 55лв.Като смених накладки обезвазду6их системата но педала от първото натискане ми пада доло и на второто държи,да не е че още са нови задните накладки и не са улегнали?
Снимах и лампичката която ми свети на таблото като вдигана над 1000rpm започва да квичи три пъти и мига постоянно!!!!някакви савети за педала за6то пада така доло и за6то свети тая пуста лампа и квичи

-
- Автомобил:
- Двигател:
blajetoo написа:Днес подмених задните накладки и остана само да ми докарат двата датчика за АБС,намерих ги за:преден 30лв. и заден 55лв.Като смених накладки обезвазду6их системата но педала от първото натискане ми пада доло и на второто държи,да не е че още са нови задните накладки и не са улегнали?![]()
Снимах и лампичката която ми свети на таблото като вдигана над 1000rpm започва да квичи три пъти и мига постоянно!!!!някакви савети за педала за6то пада така доло и за6то свети тая пуста лампа и квичи
![]()
![]()
![]()
Kолега едната лампа ти е за бензина а другата за ръчната спирачка а и за накладки може да бъде също. Погледни копчето под ръчната как е дали се натиска до край, и дали има спирачна течност
- vaskog
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ASV
blajetoo написа:Днес подмених задните накладки и остана само да ми докарат двата датчика за АБС,намерих ги за:преден 30лв. и заден 55лв.Като смених накладки обезвазду6их системата но педала от първото натискане ми пада доло и на второто държи,да не е че още са нови задните накладки и не са улегнали?![]()
![]()
![]()
![]()
тази лампа май свети и когато нивото на спирачната течност ти е паднало - можеш да го видиш
Върни се в “Дизелови агрегати”