Стенд на ГНП в близост до Разград ! Здравейте колеги,нов съм във форума ,въпреки че карам фолксвагени от мн.време (24 години вече

)Та..думата ми :къде да си направя диагностиката на ГНП-ето и проверка на дюзи в близост до Разград! Имам, така да се каже добри технически познания .Но съм затруднен да избера сервиз ! Чувал съм за бай Цанко от Русе,за Милен (пак от Русе),за Николай от Продимчец ,за някакъв сервиз в Ясенково научих (разбрах че там имали мн голяма база ) Предложения къде да бъде ? Че аман от майстори-претупвачи

Колата е Голф комби с ААЗ мотор на 600к км.Някой пробвал ли е да ползва ГНП от Ситроен 1.9 тд (Бош)? При мен има една такава, мисля да я монтирам ,естествено че се налага да променя планките отзаде на помпата за да мога да ползвам моите жила и за да мога да я "хвана" на фланеца на голфарската помпа .Намерил съм и ангр.колело за ситроенската помпа от 1Z мотор заради по-големия конус !Всичко пасва 1 към 1 ! Мисля тез дни да се завъртя по-сериозно в гаража . Та колеги...къде да ида да ги стендовам тез помпи ( смяна на уплътнения ,профилактика,стенд) и още един въпрос : карал ли е някой с по- голямо налягане на дюзите? Примерно 175-180 бара (стоковите са около 150-155).Гледам в ибей.де има такива предложения (че и 200 бара?!) за ААЗ мотор !