Първо задна скорост не влизаше,след 10 дена и другите скорости почнаха да не влизат.
Кутията някак стяга.Като е изгасен двигателя,или като позагрее,но след доста време,влизат скоростите,само задна се еб@ва.Съединителя си отделя...Масло ли е за смяна,не е сменяно на кутията...Всичко почна и се влоши със застудяването на времето.Моля за съвет,че я карам така,и да не прецакам нещо.
А от сервизи как ме е страх...Къвто съм будала,поне да ида подготвен,нали разбирате.
Мерси.

Проблем скорости/съдинител?Голф3 1.9 TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем скорости/съдинител?Голф3 1.9 TDI
Киркор написа:Първо задна скорост не влизаше,след 10 дена и другите скорости почнаха да не влизат.
Кутията някак стяга.Като е изгасен двигателя,или като позагрее,но след доста време,влизат скоростите,само задна се еб@ва.Съединителя си отделя...Масло ли е за смяна,не е сменяно на кутията...Всичко почна и се влоши със застудяването на времето.Моля за съвет,че я карам така,и да не прецакам нещо.
А от сервизи как ме е страх...Къвто съм будала,поне да ида подготвен,нали разбирате.
Мерси.
Колега да не са сложили по гъсто масло от това ,което трябва да е
Не съм сменял,като я купих си беше добре,със застудяването почна да прави проблемите...
Колкото по-студено,толкова по-зор...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Киркор написа:Не съм сменял,като я купих си беше добре,със застудяването почна да прави проблемите...
Колега на бравото ми беше така при смяна на масло скорости ми бяха сложили75/90 вместо 75/80 и като застудя започнаха да не ми влизат скоростите и така докато не смених маслото и всичко се оправи. Дано и при теб да е така
-
- Автомобил: audi a3
- Двигател: asz+brezel
На моя голф 3 заяждаха бая,дори в движение не искаха да влизат понякога,купих си от Елит кар някво масло за скоростни кутий-27лв с намалението и си го смених...Между другото старото масло беше само 1 литър,доста по малко отколкото трябва,сега е доста по добре... 

Смених маслото на скоростната кутия и всичко се оправи.Мерси за помощта.
Върни се в “Дизелови агрегати”