morfei1 написа:@bai_ILIA, абе така си е. Евтина нафта скоро няма да видим, за съжаление

.
Нищо лошо към момчето от Варна, евала за ентусиазма, обаче нека не го дава толкова тежко. "Свали една скоростна кутия пред блока и се помисли за Агата Кристи"
Само искам да му кажа, за негово голямо съжаление, топлата вода вече е открита и той на където се е запътил, повечето колеги от там се връщаме и щеше да го знае, ако преди да се прави на обротен си беше направил труда няколко месеца да чете, вместо да лее акъл, кой, как и защо.
Успех за напред в бъдещите ти начинания, но ако искаш да отвориш очите на хората за нещо, не е това начина

!
Колега, само да ти кажа, че "момчето от Варна" е момичето от Варна. Земи се кротни малко, щото нито ми е първата, нито втората, а определено няма да ми е и последната скоростна кутия в живота. Акъла го лееш ти, мъдрост след мъдрост, след мъдрост... На никого нямам намерение да отварям очите, още повече на хора, който имат по един голям капак от всяка страна. Преди да си казал някоя глупост на тема жени, коли и...да те светна по въпроса, че грам не ме интересува какво мислиш

Хапчетата, че не си ги пил...ми то ясно стана. Яд ли те е моето момче...само немога да разбера за какво...за спорта може би. Толкова злобичка ти се лее от редовете, че ми дойде много нанагорно. Айде давай по пътя и не се спирай тука. Кофти е някой да се опитва да сподели мнение...може пък да има какво да каже.
По въпроса кое е по-добре...ами ти тъп ли си? Естествено, че ако имаш желание и възможност енай-добре да си го поръчаш от Германия, оригинално, с автограф от производителя.Ако не можеш обаче, ами преценяш и правиш каквото ти е по възможностите.
Всеки човек, решил да направи подобно нещо, чете с месеци из интернет. Истината е, че менеията са много противоречиви...само не можах да намеря някой, на когото да му се е разбила кутията от обикновенния съединител. Иначе мъдрости по въпроса прочетох много. Съсъ сигурност комфорта е различен...ама колата ми е на 12 години, ако искам най-доброто...то е в магазина.
P.S. Скоростната кутия я разглобихме пред блока, щото ни събориха гаража

Кофти беше, ама ще го преживеем.
Поздрави колега morfei1 и дано деня ти и работата са били леки.