джета,проблем със скоростите
-
- Автомобил:
- Двигател:
джета,проблем със скоростите
здр.имам джета 2006 год. 1.9 тди 105 к.с.220хил кил.както си карах вчера и нещо изръмжа от към скорости.първо си казвам край отиде маховика,но продължих понеже беше единичен шум,но след окло 30 кил. се повтори и така продължи до края на пътуването през интервал от около 20 кил.днес в сервиза свалиха скоростите но се оказа че маховика е добре.от сервиза казаха че трябва да се отвори скоростната кутия,за да се види евентуално какъв е проблема.аз си мисля направо да си купя една скоростна кутия втора употреба и да не се занимавам с моята.ако някой е минал по този път или си е купувал скоростна кутия втота употреба,или някой продава,интересува ме цената каква ще е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: джета,проблем със скоростите
Много хард бе, човеко...я се огледай за нещо закачено по кората на двигателя, скоростната кутия...недей да бързаш да разваляш колата...казвам това, щото имах подобен случай, оказа се тел, повдигнат от пътя и закачил се между кората и перките на вентилатора 

-
- Автомобил:
- Двигател:
за съжаление е на 100 процента от скоростната кутия,та затова ми трябва втора употреба.ако може да ме ориентирате какви цени вървят ще бъде супер
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
мисля 4е 1000-1200лв трябва да ти стигнат
-
- Автомобил:
- Двигател:
cha4o1983 написа:за съжаление е на 100 процента от скоростната кутия,
Това кой и как го установи????
Щото преди седмица помогнах на приятел, който беше тръгнал да разглабя скоростна кутия, поради факта, че при сняма на маслто и филтъра, открил някаква си част вътре, и "умни" майстори му препоръчали да я разглобят, и да намерят откъде е частта...след гугълване на номера й се оказа, че това е просто фабричната тапа за щеката за маслото...и е нормално да е там, паднала в картера, щом не е сменяно маслото досега...говоря за Форд Ф150 автоматик....
Мисълта ми е, провери всичко друго, преди да пристъпиш към сваляне и разглабяне на кутията...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,какво стана,реши ли си проблема?За втора ръка кутия,виж навън,че тук в БГ няма много части за нашите коли.Най-добре от Германия,ако имаш познати.А за разглобяване-само в голям и добър сервиз,най-добре фирмен на VW.Успех и пиши какво е станало.
Върни се в “Дизелови агрегати”