Голф 4 вдига обороти на свободна
Голф 4 вдига обороти на свободна
От скоро ми прави този проблем колата е Гофл 1.9 тди 116к на свободна понякога и на скорост без газ колата стои на 1000 оборота,понякога при палене и то на топъл двигател вдига веднага до 2000 падат и стоят на 1000 не както обичаино 900 някаква идея?
- m&m16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4 вдига обороти на свободна
Най вероятно е температурен датчик, но най сигурното е да се закачи на диагностика!
П.П Темата е за дизел раздела.
П.П Темата е за дизел раздела.
Да точно такава грешка показа днес на ваг компа ама момчето каза да отида друг ден там да я оправи сащо и градусите днес не ми вдигна а карах около 30 мин ... Благодарско колега
- vankataa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги аз имам подобен проблем понякога като запаля оборотите скачат до 2000 после падат пак над 1000 като покарам малко падат пак на 900 и нещо и понякои пат пак стават над 1000 и преди време баща ми кара в един дъжд и се беше намокрил датчика за температурата на двигателя и момчето което прави диагностика го зачисти защото показвал 17 градуса пак трябвало около 70 и нещо ?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
vankataa написа:колеги аз имам подобен проблем понякога като запаля оборотите скачат до 2000 после падат пак над 1000 като покарам малко падат пак на 900 и нещо и понякои пат пак стават над 1000 и преди време баща ми кара в един дъжд и се беше намокрил датчика за температурата на двигателя и момчето което прави диагностика го зачисти защото показвал 17 градуса пак трябвало около 70 и нещо ?
Ами смени го де!!??

Върни се в “Дизелови агрегати”