milmar написа:Лог-а ти е подреден доста небрежно и не видях съпоставяне изисквани-реални стойности , има май само реални . Тези стойности са си добри , спред мен проблема е другаде.
Какъв е мотора все пак ? За 1Z мотор , Mass Air Flow - 975 не е ли дори много ? Да няма PowerBox нещо?
tigura_ot_kotel написа:Колега ако колата не може да вдига повече от 2000 оборота значи е заминал..
nasko1978 написа:Катализатор има ли?
Актуатор,блокирала геометрия,вакууми,Н75,гориво - провери ги!
Дебитомера дава добри стойности!
nasko1978 написа:Казваш ,че мотора е четворков ,нали!?
А пък после ,че няма геометрия и не знаеш какво е актуатор!![]()
По-добре не пипай повече иди на майстор!
IvailoOo написа:nasko1978 написа:Казваш ,че мотора е четворков ,нали!?
Аз нищо не пипам. Бащата си я оправя. А майстори...повечето разбират по-малко и от мен
Турбото аз го свалях...и видях че не е с променлива геометрия.Като на моя мотор е не знам защо.
Zinoto написа:IvailoOo написа:nasko1978 написа:Казваш ,че мотора е четворков ,нали!?
Аз нищо не пипам. Бащата си я оправя. А майстори...повечето разбират по-малко и от мен
Турбото аз го свалях...и видях че не е с променлива геометрия.Като на моя мотор е не знам защо.
На AHU мотор турбината не е с променлива геометрия. Огледай какво се случва и на другите канали не само на дебитомера, примерно на 4-ти.
IvailoOo написа:nasko1978 написа:Казваш ,че мотора е четворков ,нали!?
tdi_20yare написа:Никой не ти е казвал да търсиш майстори в Балчик,мисля че в Варна има кой да ти помогне...
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта