проблем с хидравликата
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с хидравликата
Здравейте колеги , искам мнението Ви за хидравликата . Проблема е следния ,при тези минусови температури колата след като я запаля започва да ми изхвърля масло от капачката на казанчето. Маслото започва да се пени , явно в системата влиза въздух. Като поработи малко двиг. с отворена капачка на казанчето и въртя волана малко маслото се утаява и доливам . При огледите нямам омасляване вътре в маншоните на рейката , а се забелязва малко омасляване точно в прехода от маркуча в тръбата който след около педя влиза в рейката . Единия майстор ми казва че трябва да се смени маслото , а друг ми казва да се смяня маркуча от помпата до рейката заради този преход .Моля за съвети . Колата е Голф 4 -ALH
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с хидравликата
Има клапанче на единия маркуч на рейката,развий щуцера ,свали го и огледай да не заяжда.И ако трябва го смени.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с хидравликата
Здравейте отново . И сега , след време и ремонти се усеща като въртя волана на ляво или дясно виене на ходравликата .По някой път се чува и пукане . Какви ремонти : Отремонтиран маркуч високо налягане / вече не е омаслен / , смяна на маслото / моето беше червено / с уж оригинално синтетично зеленикав цвят . Маслото ми е в нормите и ... идея нямам вече Преди нямах тези проблеми , освем при минусовите темератури където влизаше въздух в системата и се пенише маслото . Ако някой има мнение да пише
Върни се в “Дизелови агрегати”