Както си карах съвсем нормално по пътя с 1500 оборота, паркирах си и колата изгасна сама. Пробвах да я запаля - няколкло пъти припали и после спря да припалва. Когато отворих капака на клапаните се видях в чудо разпределителния вал беше на 3 парчета. Та въпроса ми е какви може да са причините за счупването и евентуално какви последствия да очаквам?
ПП: Ангренажния ремък не е скъсан. Колата е голф 3 с 1.9 чист дизел мотор
Колега и да не е скъсан ремъка пак не е добре все пак и да върти агренажното колело на разпределителния вал той не се върти целия все пак е на "3 парчета" ... очаквай начукване на клапани... така ми се струва
За счупения разпределителен вал, освен ангренажния ремък причина може и да е недостатъчно мазане на самия вал. Така че след смяната ти препоръчвам промивка на мазителната уредба на автомобила - все ще ти е от полза.
,не думай бре!Ако не е късно..може ли някоя снимка на счупения вал-така както е на главата.Има версия,някога да е сваляно зъбното колело(например при смяна на ремък) и при затягане да не е законтряно където трябва-тогава има възможност за спукване!!!Доста майсторета законтрят с аретиращата планка на другия край-в шлица.Като свалиш вала,огледай повдигачите,па дано си късметлия...
Без значение какво точно е станало,със сигурност клапан и бутало са се срещнали,а и повдигачите не им се е разминало най-вероятно.Най-интересното е,че изведнъж мотора е загаснал,явно без никакви предварителни симптоми за влошена работа ,поне автора не е споменал...имало ли е наскоро интервенции по колата,примерно смяна на ангренаж,ролки?
Не, интервенции не е имало освен, че ми скъса пистов ремък и го смених ама мисля че няма нищо общо с това. Симптоми, да имаше. Започна да се чува чукане откъм мотора - клапани, повдигачи идея си нямам и 5 минути след това си паркирах и мотора умря А ей това е парчето отчупено от вала