двигател тди 110 к.с. и скорости автоматик на голф 2

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Gugenhaizen
Автомобил:
Двигател:

двигател тди 110 к.с. и скорости автоматик на голф 2

Мнениеот Gugenhaizen » Пон 27 юни 2011 22:41

Здравейте колеги ,имам голф 2 91-ва година и ми е мечта да му сложа двигател и скорости автоматик от голф 4 тди 110 к.с. колко пари ще ми излезе това и много ли се преправя за слагането им

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Re: двигател тди 110 к.с. и скорости автоматик на голф 2

Мнениеот agent_kowalski » Вто 28 юни 2011 16:18

Колега ....събери пари и си вземи голф 4 намраво,за няма и 5хиляди ще си вземеш читав вече.Не знам дали изобщо ще стане това,което си намислил..просто е напълно безсмислено.Първо като си имаш голф4 си имаш и возията и климатика и хидравликата и удобните седалки и абс-а,и тракшъна,и шумоизолацията и всичко си ти е точно...ще сложищ тоя двигател ако изобщо стане в двойката,която си е хубава кола и аз това карам,но просто няма нищо общо....ако искаш колата да ти върви вземи си за 2000лв един сивик и карай... иначе какъв е смисъла на цялата работа...ще се наюркаш някъде с тоя двигател и нямаш спирачките да спреш дори..дори да не ти е за юркането ,а за икономия с тоя двигател и икономия няма да постигнеш..отделно двигателя и кутията са доста тежки ако изобщо ги сместиш ще ти увисне цялата предница и задницата е лека ще бяга на където си иска...вообще ще стане ужас пълен..Единствения смисъл от това е ако ти е от любов към майсторенето по колата и това е ...

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Вто 28 юни 2011 16:29

Човека не пита как да си купи 4-ка :screwy А и за 5 бона да не ти казвам каква барака ще е...бензиновите по 1.4 без пукната екстра вървят по толкова. НЕ е невъзможно. Имаше един колега с 2-ка който беше с двигател от 4-ка , но май е 90к.с. Относно цена никой не може да ти каже точно...то си зависи откъде си намериш частите.Инаааче освен мотора и кутията ще са ти нужни табло,инсталация,конзолата с педалите,компютър,лостова система и др.

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Вто 28 юни 2011 16:46

1.4 има за 3600 прилични доколкото са прилични изобщо...това че някой им иска и по 5000 не е виновен той,а че някой се връзва...
И вместо да си продаде двойката за 1000 да си додаде и да знае че се вози в четворка ще набие сигурно 2000лв докато стане това нещо с двигателя и то как ще стане...тия автоматици все още ги търсят на старо и няма да е съвсем без пари.Нито двигателя..Според тебе ще стане ли нещо читаво от цялата работа...разбирам човек да има двойка примерно 1.6 да иска да и сложи двигател пак от двойка или тройка 1.8 нали хубаво,ама тука става въпрос за грандиозно преправяне...и смисъла е нулев...без да искам да обидя колегата задал въпроса или някой друг, но съм почти сигурен че колата му е 1.3 или 1.6 ако сложи това бас ловя че няма да смени и спирачките и тука вече става опасно... ако някой пита защо става опасно и не може да си отговори сам мога да кажа само -> :bishop
Смисъла от цялото начинение може да бъде само един -> колегата да си упражнява монтьорските умения нищо друго :)

Върни се в “Дизелови агрегати”