проблем с пасат б5 тегли ток от акумулатора
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с пасат б5 тегли ток от акумулатора
здр.колеги имам следни проблем преди месец купих пасат б5 значи тегли ток от акумулатора от 0.50 до 1.20 има моменти когато си е 0.01 но след като залепи това след 3 4 часа няма палене та въпроса ми е какво е това на помпата има няколко дачика най отгоре и едно от тях прави целия проблем.след като ивада бушон 13 няма стопове някой ако може да помогне ще съм му много благодарен колата е 1.9 тди AFN мерси предварително
- vlladii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с пасат б5 тегли ток от акумулатора
Колега провери си за скъсани кабели вътре в гумените маншони, коити са между вратите и купето.Гумените маншони са тези дето по тях минава инсталацията на вратите за към купето.Наскоро един колега имаше такъв проблем с голяма утечка и проблема му, който открих беше прекъснати кабели на задна лява врата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Така става, защото автотъргашите мият двигателите за продан, ще използвам темата на колегата да кажа, че двигател не се мие в никакъв случай с водоструйки пароструйки и всякакви такива неща, защото после следват големи главоболия и харчове на пари.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
mili 75 написа:Така става, защото автотъргашите мият двигателите за продан, ще използвам темата на колегата да кажа, че двигател не се мие в никакъв случай с водоструйки пароструйки и всякакви такива неща, защото после следват големи главоболия и харчове на пари.
Абе и аз така мисля но има тема по въпроса и се оказва че масово колегите си пердашат двигателите с водоструйката и не им пука така че едва ли ще се съгласят с теб

-
- Автомобил:
- Двигател:
mili 75 написа:Така става, защото автотъргашите мият двигателите за продан, ще използвам темата на колегата да кажа, че двигател не се мие в никакъв случай с водоструйки пароструйки и всякакви такива неща, защото после следват големи главоболия и харчове на пари.
Това, че миенето на двигател е вредно от личен опит ли го знаеш или просто си чувал? Защото аз от личен опит знам, че ако го направиш като трябва проблемът е никакъв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
От личен опит го занам на два бензинови двигателя, единия след миенето с пароструйка започна да дърпа ток от акумулатора, а другия спука керамиката на едната свещ и докато разбера от къде е проблема си отрових нервите.Така, че всеки сам си преценява риска, аз лично съм на мнеие, че двигател не се мие, а който иска да му е толкова чист да действа само с обезмаслител и парцалче.jollycatman написа:mili 75 написа:Така става, защото автотъргашите мият двигателите за продан, ще използвам темата на колегата да кажа, че двигател не се мие в никакъв случай с водоструйки пароструйки и всякакви такива неща, защото после следват големи главоболия и харчове на пари.
Това, че миенето на двигател е вредно от личен опит ли го знаеш или просто си чувал? Защото аз от личен опит знам, че ако го направиш като трябва проблемът е никакъв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какъвто и да е двигателят, ако запалиш веднага след миенето си търсиш белята. Но ако миеш внимателно при откачен акумулатор, след това подсушиш добре и палиш на другия ден и то при топло и сухо време, проблем не би трябвало да има.
Върни се в “Дизелови агрегати”